Digiturvallisuusmessut järjestetään toista kertaa Paviljongissa 18.4.2024. Messuilla esitellään ratkaisuja digiturvallisuuden kehittämisestä kiinnostuneille organisaatioille sekä kuullaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja alan polttavimmista aiheista.

Digiturvallisuusmessuja ovat mukana järjestämässä Jyväskylän Messujen kanssa yhteistyössä Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu, Suomen kyberosaamiskeskus FICEC, Digi- ja väestötietovirasto sekä Jyväskylän kaupunki.

”Digiturvallisuus on aihe, joka koskettaa nykypäivänä enemmän tai vähemmän meitä jokaista. Tietoturvauhkien, kuten kyberhyökkäysten, mis- ja disinformaation sekä henkilökohtaisten tietojen kalastelun globaali kasvu tekevät tietoturvan kehittämisestä välttämätöntä niin organisaatioissa, kuin yksityiselämässä”, toteaa Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekunnan tutkimusjohtaja Martti Lehto.

”Digiturvallisuusmessut ja siihen osallistuvat monialaiset asiantuntijat sekä palveluntarjoajat esittelevät tämänhetkiset parhaat ratkaisut tietoturvan kehittämiselle”, jatkaa Jyväskylän Messut Oy:n myyntipäällikkö Matti Kuosmanen.

”Vahvan tietoturvan rakentaminen on välttämätöntä kaikissa organisaatioissa. Vaikka aihe tuntuisikin kaukaiselta, suosittelemme tulemaan messuille ottamaan tietoturva-asiat kerralla haltuun. Digiturvallisuusmessut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kohdata asiantuntijat, oppia tietoturva-asioista lisää ja kartoittaa alan yhteistyökumppaneita ja palveluntarjoajia hyvin matalalla kynnyksellä.”, Kuosmanen kertoo.

Messujen ohjelmassa kuullaan useista ajankohtaisista aiheista kuten tekoälystä ja tietoturvasäädöksistä. Puhujina nähdään digiturvallisuusalan huippunimiä, kuten Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori ja turvallisuusasiantuntija Jarno Limnéll, Digi- ja väestitietoviraston VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku, Kyberala ry:n eli Finnish Information Security Clusterin (FISC) toiminnanjohtaja Peter Sund sekä tietoyhteiskunnan ja tietoturvan asiantuntija Petteri Järvinen.

Lisäksi puhujina on laajasti muita eri alojen ja yritysten edustajia, mm. europarlamentaarikko Henna Virkkunen, Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin pääjohtaja Jarkko SaarimäkiAmazon Web Services Security Specialist Solutions Architect Markku Kaskenmaa sekä Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekunnan lehtori Panu Moilanen, joka on tutkinut mm. informaatiovaikuttamista ja -sodankäyntiä.

Näytteilleasettajina messuilla on mukana kotimaisia ja kansainvälisiä digiturvallisuusalan yrityksiä ja palveluntuottajia sekä kyberalan koulutusta edistäviä korkeakouluja. Näytteilleasettajat tarjoavat mielenkiintoista ja informatiivista sisältöä kaikille digiturvallisuudesta kiinnostuneille sidosryhmille, kuten kehittämishaluisten yritysten ja organisaatioiden edustajille, alan opiskelijoille ja julkishallinnon edustajille.

Tutustu messujen ohjelmaan

Tutustu messujen näytteilleasettajiin

Rekisteröidy kävijäksi

Digiturvallisuus 2024 -messut

18.4. klo 9-17

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki

Tervetuloa!