YSÄRIN KUNINKAALLISET:  WALDO’S PEOPLE, MOVETRON & pandora

25-vuotisjuhliaan viettävät Movetron ja Waldo’s People yhteiskiertueelle syksyllä. Ulkomaalaisvahvistusta kiertueelle antaa Ruotsin oma ysärisuuruus Pandora. Syyskuussa käynnistyvän Ysärin kuninkaalliset –kiertueella ovat mukana myös suosikkijuontaja DJ Oku Luukkainen ja DJ ICE K.

Tänä vuonna 25-vuotisjuhliaan viettävät ysäripopin kuninkaalliset Movetron ja Waldo’s People juhlistavat merkkivuottaan lähtemällä yhteiselle Ysärin kuninkaalliset -kiertueelle syksyllä. Yhä täysille saleille esiintyvät suosikkiyhtyeet aloittavat juhlakiertueensa Seinäjoen Sorsanpesästä syyskuun 14. päivä. Seinäjoen lisäksi kiertue vierailee Tampereella, Turussa, Lahdessa, Oulussa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Rovaniemellä ja Porissa. Ulkomaalaisvahvistusta kiertueelle antaa Ruotsin oma ysärisuuruus Pandora. Luvassa on 25-vuotta hittejä ja maailman parasta ysäritamppausta!

Yhä uutta musiikkia julkaiseva ja täysille saleille esiintyvä Movetron kommentoi tulevaa kiertuetta näin: ”On ihanaa täyttää 25-vuotta kun ” vanhat fanit on perässä edelleen –ja sen lisäksi uusi sukupolvi on todellakin löytänyt ysäri-ilottelun!! Keikoilla osataan uudet biisit kuin vettä vaan. Odotamme NIIN innolla, että pääsemme juhlakiertueelle yhdessä Waldon kanssa.”

”On aivan käsittämättömän hienoa päästä tekemään tämä kiertue juuri tämän porukan kanssa. Paljon on virrannut vettä Lepsämän joessa siitä, kun ensimmäistä kertaa tapasin Movetronin Päivin Emma-gaalan jatkoilla vuonna 1995. Sen jälkeen tiemme ovat kohdanneet aina silloin tällöin ja olemme tehneet paljon juttuja myös yhdessä. On ollut myös hieno huomata, että uusi sukupolvi on löytänyt ysärin ilosanoman. On sanomattakin selvää että nykyisen suuruinen suosio ei olisi mahdollista ilman kahden ikäpolven fanitusta”, kommentoi Waldo tulevaa.

Jyväskylässä keikka järjestetään Paviljongin uudella Olkkari Klubilla!

Illan aikataulu
19:00 DJ ICE K
19:30 Pandora
20:15 DJ ICE K
21:00 Waldo’s People
22:00 Oku Luukkainen
23:15 Movetron
Tilaisuus päättyy klo 01:00.

Liput: Ennakkolippu 35,00 €
K-18
Liput myy Lippu.fi.
Olkkari Klubilla on lavan edessä numeroimattomat seisomapaikat.
HUOM! Sisäänkäynti Uno Savolan kadulta