Valotaidetta ja elämyksiä 18.2.-5.3.2023 Paviljongissa

Näyttely on auki päivittäin klo 11-19!
Pidennetyt aukioloajat: K18-illat to-la klo 19.30 alkaen

Ensimmäisestä Valon kaupunki -tapahtumasta tulee kuluneeksi tänä vuonna tasan 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi tapahtumien kaari laajenee myös talvikauteen ja upouuteen WinterLight-elämysnäyttelyyn. WinterLight-tapahtumassa kansainvälinen ja kotimainen valotaide valloittaa Paviljongin massiiviset messuhallit 18.2.-5.3.2023. Luvassa on kiehtovia valoteoksia ja elämyksiä lähes 6000 neliömetrin verran.

Tutustu teoksiin

Tapahtuma soveltuu kaikenikäisille.

Ohjelmaa kaikille valotaiteesta kiinnostuneille

Tervetuloa kokemaan upea WinterLight-elämysnäyttely! Tapahtumassa on esillä 13 huikeaa valoteosta. Mukana on useita interaktiivisia teoksia, joista pääsette nauttimaan yhdessä.

Lisätietoa lipuista

Bussilla tapahtumaan?

Meno-paluu-bussilippu WinterLight-lipun oston yhteydessä 1 e.
Valitse ensin verkkokaupasta haluamasi liput ja klikkaa eteenpäin. Valitse oston loppuvaiheessa alhaalta kohta ”Lisäksi suosittelemme sinulle” ja WinterLight-joukkoliikennelippu. Joukkoliikennelipun voi ostaa myös ovimyynnistä. Joukkoliikennelipulla voit matkustaa Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa Linkki-linjoilla 1-13 ja 14-42.

VALORAVINTOLA

Tervetuloa viihtymään näyttelyn yhteydessä elämykselliseen UV-valoravintolaan!

Ohjelmaa koko perheelle

LA-SU 25.-26.2. ja 4.-5.3.
Lasten UV-Karkelot viikonloppuisin klo 11-15 normaalilla pääsylipulla.

Loppuviikon illat aikuisempaan makuun

K18-illat to-la klo 19.30 alkaen

K-18-illanvietot ovat käynnissä torstaista lauantaihin näyttelyn virallisen aukioloajan jälkeen. Liity mukaan yksin, ystäväporukalla, työkavereiden kanssa tai vaikkapa treffeille. Valotaidenäyttelyn lisäksi halleissa ravintolat palvelevat ja DJ:n musiikkivalikoima luo tunnelmaa iltaan.