Tervetuloa viheralan suurimpaan seminaari- ja messutapahtumaan!

Vuodesta 1980 lähtien järjestetty Viherpäivät ja -tekniikka -tapahtuma kokoaa yhteen noin 1500 viheralan ammattilaista ja se on vakiinnuttanut paikkansa viheralan tärkeimpänä koulutus-, näyttely- ja verkostoitumistapahtumana.

Vihertekniikka-näyttely
Tie vihreämpään infraan! Suurnäyttely täyttää Paviljongin messuhallit, kun Vihertekniikka 2024 ja Talvitiepäivät 2024 ovat nyt saman katon alla!
Vihertekniikka -näyttelyssä voit kohdata laajan joukon viheralan toimijoita. Näyttelyssä lähes sata näytteilleasettajaa saapuu paikalle esittelemään tuotteitaan ja kertomaan toiminnastaan. Lisäksi Viherpäivien seminaarikattaus laajenee Vihertekniikka-näyttelyn puolelle. ViherAreenalla Viherpäivien teemaan sukelletaan käytännönläheisesti ja soveltavasti.

ViherAreenan ohjelma on maksuton ja avoin kaikille näyttelykävijöille.

Suurnäyttely on kaikille avoin ja maksuton!
Sisäänpääsyn sujuvoittamiseksi suosittelemme ennakkoon rekisteröitymistä. Näyttelykävijäksi voit rekisteröityä maksutta näyttelyiden päättymiseen (to 15.2. klo 15:30) saakka. HUOM! Jos olet ostanut Viherpäivien seminaarilipun, sinun ei tarvitse erikseen rekisteröityä näyttelyihin, vaan näyttelyihin pääsy sisältyy seminaarilippuihin.