Tanssin päivän näytös – Jyväskylän Tanssiopisto 20v.

 

Tervetuloa jo perinteeksi muodostuneeseen Tanssinpäivän näytökseen. Jyväskylän Tanssiopiston 20-vuotisjuhlan kunniaksi jazz-, nyky- ja katutanssin sekä baletin erikoiskoulutusryhmien oppilaat valtaavat Paviljongin Encore-salin lavan. Mukana tunnelmaa nostamassa ovat myös musikaalitanssiryhmä sekä Street SM ja Performing Arts -kisoihin osallistuvat pienryhmät.

Terhi Lahden koreografia kokoaa viidestä jazztanssin koulutusryhmästä eritasoiset ja eri-ikäiset tanssijat kokemaan lavalla tanssin parhaita puolia: musiikin voiman, liikkeen rytmin sekä ryhmän ja yhteisön läsnäolon ja voiman.

Vierailijana näytöksessä nähdään tanssiryhmä Off/Balancen teos Them two. Sen tanssijat ja koreografit Elina Häyrynen ja Terhi Kuokkanen ovat molemmat lähtöisin Jyväskylästä.

Them two on kahden naisen vahva, omapäinen ja nautinnollinen duetto, joka leikittelee elegantin olemuksen rajojen venyttämisellä. Musiikki kuljettaa naisia niin, että hihoissa heiluu. Teos juhlistaa tanssimisen nautintoa ja rytmin mukaan tempautumista. Se tartuttaa katsojaankin energisen innostuksen ja halun osallistua tanssiin.

Huom. Lippua ostaessasi, pääset valitsemaan lipputyypin paikkavalinnan jälkeen.

Tilaa tarjoilut