Tanssien Tähtiin Show -kiertue peruuntuu

Koska kyseessä on koko kiertueen peruutus, lippurahojen palautusta on mahdollista hakea 31.3.2022 mennessä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

 

Tanssien Tähtiin Show uusi esitys saa ensi-iltansa helmikuussa 2022!

Tanssii Tähtien Kanssa – tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat pääsivät vuonna 2019 ensimmäistä kertaa teattereiden lavoille yhteisellä showllaan. Tanssien Tähtiin Shown uuden kiertueen ensi-ilta siirtyi koronatilanteen vuoksi helmikuulle 2022. Show`n suunnittelusta vastaavat tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa. Puvustuksen toteutuksesta huolehtii Helena Ahti-Hallberg. ”Olen iloinen, että tanssijamme saavat jälleen mahdollisuuden loistaa tähtinä lavalla ja voimme mahdollistaa heille tämän kiertueen” iloitsee Helena Ahti-Hallberg. ”Toivon, että mahdollisimman moni pääsee katsomoon nauttimaan tästä tanssielämyksestä” hän jatkaa.

Uusi Tanssien Tähtiin show rakentuu kolmesta selkeästi erilaisesta osasta, joiden aikana päästään näkemään huikeita ryhmänumeroita ja nauttimaan pukuloistosta. Show’n ohjauksesta vastaava ammattitanssija Marko Keränen kertoo, että esitys tuo paritanssin lavalle sen monimuotoisuudessaan usean eri kulman kautta. ”Tanssijat heittäytyvät esitykseen ihan uudella tavalla, tällä kertaa myös yleisö pääsee mukaan illan kulkuun… Se että miten, jää nähtäväksi” jatkaa Marko. Esityksen valmistelut ovat hyvässä vauhdissa ja tiivis harjoituskausi starttaa pian.

Tanssien Tähtiin Show -2022 kiertueella mukana nähdään suomen tämän hetken tunnetuimmat ammattitanssijat: Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Mikko Ahti, Jani Rasimus ja Claudia Ketonen.

Esityspäivät lipunmyyntitietoineen löytyvät kiertueen omilta nettisivulle www.tanssientahtiin.fi. ”Lipunmyynti on startannut hyvin” kertoo kiertueen tuottaja Tero Laakso Elevent Groupista. ”Moni on kertonut saaneensa lahjaksi liput näytökseen, siinä loistava lahjavinkki esimerkiksi jouluksi” hän vinkkaa.

Seuraa kiertueelle valmistautumista somekanavissa Facebookissa @tanssientahtiinshow että Instagramissa @tanssientahtiin