Taitaja2020 Jyväskylä

Ammattitaidon SM-kilpailu

Taitaja saapuu Jyväskylään kahdeksan vuoden tauon jälkeen! Paviljonki ja koko kaupunki täyttyvät tämän päivän ja tulevaisuuden huippuosaajista 11.–14.5.2020.
Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat oman alansa Suomen mestaruuksista. Yhteensä tapahtumassa nähdään noin 50 kilpailulajia, joissa mukana on yli 400 kilpailijaa. Nelipäiväisessä suurtapahtumassa nähdään myös erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden TaitajaPLUS-lajeja sekä mittelöidään yläkoululaisten teknisiä- sekä kädentaitoja testaava Taitaja9-kilpailu.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton!

Tapahtumassa kurkistetaan tulevaisuuden työhön mielenkiintoisten ammattinäytösten kautta, verkostoidutaan sekä hankitaan lisäosaamista monipuolisten seminaarien kautta – ja mikä tärkeintä – innostutaan ja viihdytään! Mukana on myös lukuisia oheistapahtumia, kuten opiskelijoiden, oppilaitosten ja yritysten kohtaamispaikka Uratori sekä erilaisia tuotteita, palveluja ja elämyksiä tarjoava Taitotori (Ympyrätori, Paviljonki).

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman teemojen työelämän muutos, elinikäinen oppiminen, yrittäjyys ja kansainvälisyys johdattelemana syntyi tapahtuman slogan Tunne tulevaisuus.

Kävijäodotus tapahtumaan on 40 000 – olethan yksi heistä!