Tapahtumassa on käytössä koronapassi. Lisätietoja https://www.paviljonki.fi/paviljongin-turvallisuusohjeistus/ 

***

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen Joulushow – Koskettava, hauska ja ikimuistoinen joulushow on täällä!

SAMI HEDBERG & SAIJA TUUPANEN ensimmäistä kertaa yhteisellä kiertueella. Ennen kokematon ja näkemätön joulushow on täynnä elämyksiä. Luvassa on hauska ja ikimuistoinen ilta, joka koostuu musiikkiyllätyksistä, duetoista, ja koska kyseessä on joulushow, on luvassa myös odottamattomia ohjelmanumeroita.

Saijan ja Samin Joulushow’n bändiä luotsaa Mikael Konttinen. Mikael toimii bändissä kapellimestarina ja pianistina. Musiikista vastaa huikea livebändi, joka koostuu Suomen kovatasoisimmista muusikoista. Show, jota et taatusti ole nähnyt koskaan aiemmin. Kahdeksan paikkakuntaa ja 15 esitystä. Varaa paikkasi vuoden elämykseen nyt!

Saijan ja Samin JouluShow:ssa on erittäin timanttinen ja suorastaan jouluinen bändi. Rumpujen takana tahtia ja rytmejä taikoo Jari Salminen, joka on tuttu mm. Anna Puun ja Poets of the fallin riveistä. Rumpalin vasempana kätenä eli basistina puolestaan muhevat soundit leipoo Jussi Koskinen, joka kuuluu esim. Pete Parkkosen bändiin. Upeita sävyjä soitollaan tuo saksofonisti Adele Sauros joka kuuluu Suomen arvostetuimpiin ja svengaavimpiin fonisteihin. Hänellä on myös oma yhtye Adele Sauros Quartet. Kitaran varresta puolestaan löytyy monien keikkojen ja kansainvälistenkin estradien mies, Riku Rajamaa. Kyllä, juuri se Sunrise Avenuen Riku. Bändissä mukana myös kultaisen harmonikan ykkösmies Aki Metsälä.

Ikäraja 15v.

HUOM! Joulushow:n klo 21.00 alkava näytös on yhdistynyt tuotannollisista syistä klo 18.00 näytökseen. Liput klo 21 näytökseen on siirretty uuteen esitysajankohtaan klo 18.00 ja pyritty sijoittamaan mahdollisimman lähelle alkuperäisiä paikkoja. Lippupiste on lähettänyt lipun ostaneille erillisellä viestillä uuden lipun, josta löytyy uusi paikkanumero.

Mikäli teillä on lippu klo 21 näytökseen ja ette ole saaneet viestiä Lippupisteeltä, olettehan yhteydessä Lippu.fi:n asiakaspalveluun:

Kuluttajapalvelut lipun ostaneelle puh. 010 633 1030
Puhelun hinta on kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min
Puhelun hinta on matkapuhelinverkon liittymästä soittaessa 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min
Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti
Palvelu on avoinna arkisin klo 10-14
(poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä)

Tarkistattehan kuitenkin ensin myös roskaposti-kansion.

Mikäli esityksen uusi ajankohta ei sovi teille, lippurahojen palautusta voi hakea ma 6.12.2021 mennessä linkistä https://web.lippu.fi/palautus/

Pahoittelemme muutosta aikatauluun!

Osta liput