PUTRO 50

”Kirjoitan tätä 18.4. Suomi on poikkeustilassa. On ollut vaikea edistää tulevaisuuteen ja työhön liittyviä asioita. Ne ovat tuntuneet pieniltä viruksen keskellä.
Olen kotonani Käpylässä ja kunnossa. Asun yksin ja vuosien aikana olen myös oppinut viihtymään yksinäisyydessä. Silti kaipaan kontaktia ihmisiin, vapaata liikkumista ja pelotonta kesää. Saimme Riku Mattilan kanssa tulevan albumin äänitykset hyvään vaiheeseen ennen kuin maailma muuttui ja sen jälkeen on ollut hiljaista ja epätodellista.

Haluan kuitenkin kertoa teille miten ajattelen tulevaisuutta koska uskon että tulevaisuus on. Teen kiertueen marraskuussa 2020. Kiertue toteutetaan konserttisaleissa ympäri Suomen. Sen nimi on Putro 50. Soitan keikoilla myös uutta musiikkia, sitä mitä Rikun kanssa olemme työstäneet. Haluan tehdä tämän kiertueen koska ajattelen että se naulaa yhden aikakauden loppuneeksi ja myös sen takia että minulla on yksinkertaisesti ikävä teitä. Sovitamme musiikin talojen juhlallisiin puitteisiin ja aion myös kertoa teille itsestäni tavoilla jotka ovat minulle uusia. Enempää en halua paljastaa vielä.

En aio markkinoida kiertuetta tässä kohtaa juurikaan tämän enempää koska se ei tuntuisi oikealta. Toivon että olette terveitä ja että teillä on kontakti itsellenne tärkeisiin ihmisiin.”

Samuli Putro

Konsertin kesto arviolta n. 2h väliaikoineen
Konsertti on ikärajaton

HUOM!

Paviljonki haluaa varmistaa asiakkailleen mahdollisimman turvallisen tapahtumaosallistumisen. Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita. Paviljonki on rakennettu suuria yleisötilaisuuksia varten ja meillä on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä. Olemme myös laatineet turvallisen tapahtuman järjestämiseen ohjeistuksen, jolla pyritään minimoimaan terveysriskit.

Syksyn viihdetapahtumiin liittyen pyydämme huomioimaan erityisesti seuraavat ohjeet:

  • Tapahtumissa on maskisuositus
  • Yleisö ohjataan saliin porrastaen penkkiriveittäin. Paikkojen sijoittelussa huomioidaan riittävä ja tarvittava turvaväli. Paikkanumerot muuttuvat turvavälijärjestelyiden myötä.
  • Pyydämme asiakkaita saapumaan paikalle ajoissa välttääksemme ruuhkat aulapalvelussa ja sisäänkäynneillä
  • Pyrimme pidentämään väliaikaa välttääksemme ruuhkat wc- ja ravintolatiloissa
  • Henkilökuntamme opastaa ja ohjeistaa paikan päällä kulkusuunnista sekä muista turvajärjestelyistä
  • Narikassa ja ravintolapalveluissa suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan

Tutustu Paviljongin turvallisuusohjeistukseen

Osta liput