Lisää Saikkua, kiitos! -esitys 24.4.2021 Paviljongissa joudutaan perumaan vallitsevan tilanteen vuoksi.

Lippurahojen palautusta voi hakea 24.4.2021 saakka linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

—————————————————————————

Suositun esityksen jatko-osa! Saikkua, kiitos! -esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 450 kertaa ja sen on nähnyt yli 150 000 katsojaa. Kiitos kaikille katsojille, meillä kaikilla on ollut todella hauskaa!

Huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista.

Siksi syksyllä 2017 sai ensi-iltansa Saikkua, kiitos! -esityksen jatko-osa Lisää Saikkua, kiitos! Meno vain parani ja vauhti kiihtyi, kun pääsimme tutkimaan uusia aiheita! Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri-kisassa? Paljon on siis uuttaja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.

Siis tervetuloa Lisää Saikkua, kiitos! -esitykseen, aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru sen kun jatkuu!

Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen
Käsikirjoitus: Työryhmä
Laulut: Ismo Leikola
Ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä
Tuotanto: Iltama Oy/ iltama.fi