Osmo Ikonen, Mikko Leppilampi & huippumuusikot joulutunnelmissa!

Nämä koko kansan tähdet yhdistävät monipuolisen musiikillisen osaamisensa energiaa ja hyvää tunnelmaa tarjoavassa Christmas Carols -joulushow’ssaan. Iloisesti svengaava konsertti on höystetty Mikko Leppilammen lennokkailla spiikeillä ja upealla laululla sekä leppoisalla jutustelulla – yhdessä Osmo Ikosen, orkesterin ja yleisön kanssa.

Pikkujoulukautena show-ohjelmisto sisältää kansainvälisiä hittejä ja letkeinä sovituksina tunnettuja joululauluja, mukana muun muassa jouluhitit – White Christmas, Santa Claus Is Coming To Town, Jingle Bells, Let It Snow ja Run Rudolf Run. Ohjelmistossa on mukana myös tunnelmallisia suomalaisia joululauluja, esim. Kassu Halosen Sydämeeni joulun teen.

Luvassa on vauhdikasta musiikillista menoa kohti joulua!

Osmo Ikonen – on moneen genreen taipuva, suosittu muusikko. Hänet tunnetaan muun muassa SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana sekä Voice of Finlandin ja Tähdet Tähdet -kilpailun multi-instrumentalistina. Osmo säveltää ja tuottaa musiikkia sekä soittaa ja laulaa useissa kokoonpanoissa – selloa Emma-palkitussa Oddarrang-jazzyhtyeessä, bassoa soul/funk-yhtye The Northern Governorsin riveissä ja koskettimia Sunrise Avenuessa. Osmo Ikonen julkaisi uuden Yhden miehen armeija -albumin heinäkuun lopulla. Albumi on hänen ensimmäinen suomenkielinen albuminsa.

Mikko Leppilampi – juontaja, näyttelijä ja viihdeartisti, joka ottaa niin suuren kuin pienemmänkin yleisönsä ammattitaitoisesti haltuun. Juontajana Mikko huolehtii tilaisuuden sujuvuudesta ja luo omalla charmikkaalla olemuksellaan lämminhenkistä tunnelmaa. Laulajana Mikko saattelee tilaisuuden tunnelman pilviin.

Järjestäjä: Fantastico Production Oy Ltd

Osta liput