Meemitalo Tour 2023

Meemitalo Tour on taas täällä! Kiertue tuo koko Meemitalon huippusuositun poppoon kaupunkiisi hauskan tapahtuman merkeissä. Luvassa interaktiivinen lava-show, jonka ohjelmassa visailuja ja kisailuja esiintyjien kesken sekä tietysti Meet & Greet. Tule paikan päälle pitämään hauskaa ja tapaamaan Suomen ykkösvaikuttajia!

Esiintymässä Niko ja Santtu, Ella & Helmi, Weksi, Mr. Zeus, Katja, Arttu Laitinen ja Nino Ärling!

Meemitalo on Suomen ensimmäinen somettajien yhteinen koti, johon kuuluu 9 suosittua tubettajaa ja tiktokkaajaa. Meemitalon jäsenillä on sosiaalisessa mediassa yhteensä yli 3 miljoonaa seuraajaa. Tubettajakaksikko Niko ja Santtu perustivat Meemitalon vuonna 2020 ja nyt kollektiiviin kuuluvat myös sometähdet Ella & Helmi, Weksi, Katjanen, Mr. Zeus, Nino Ärling ja Arttu Laitinen. Itse Meemitalo sijaitsee Tampereella ja sieltä löytyvät skeittiparkki, trampoliini, vaahtomonttu, kuvausstudio, pelihuone sekä muita kuvaustiloja. Meemitalo on jäsenten yhteinen kuvaustila, jossa monet videot, haasteet ja TikTokit kuvataan yhdessä.

Tapahtuman kesto n. 3 tuntia, sisältäen 1 tunnin show’n ja Meet & Greet -osion.

Tapahtuman järjestäjä: Troot Finland Oy ja Jyväskylän Messut Oy

 

Esiintyjät:

 

Niko ja Santtu

Tämä huippusuosittu kaksikko ei esittelyjä kaipaa – suomalaisnuoriso tuntee Nikon ja Santun kyllä. Tämä kaksikko pistää tuulemaan eikä vauhtia poikien live-showsta puutu! Nikon ja Santun YouTube -kanavalla keskitytään pränkkeihin eli kepposiin, haasteisiin ja vlogeihin.

Instagram: @nikojasanttu

Youtube: https://www.youtube.com/c/NikojaSanttu

TikTok: @nikojasanttu

Nikon instagram: @nikoreettu

Santun instagram: @santtust ja TikTok: @santerivili

 

 

Ella & Helmi

Ella & Helmi ovat nuoresta iästään huolimatta jo pitkän linjan somestaroja. Tämä monipuolinen ja energinen duo tekee paitsi sisältöä YouTubeen, TikTokiin ja Instagramiin myös tähdittää

tapahtumia ympäri Suomen. Supersuositut kaverukset haluavat muistuttaa, että nuorilla naisilla on myös lupa hassutella!

Instagram: @helmijaella

Youtube: https://www.youtube.com/c/EllaHelmi

TikTok: @helmiella

Ellan instagram @ellahautajarvi

Helmin instagram: @helmi.kantola

 

Arttu Laitinen

Extreme-urheilu ja temppuilu ovat Aralle arkipäivää. Monet nuoret seuraavat Artun vauhdikasta menoa erityisesti TikTokissa ja YouTubessa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita luvassa!

Instagram: @arttulaitinen

Youtube: https://www.youtube.com/c/ArttuLaitinen

TikTok: @arttu_laitinen

 

Nino Ärling

Tamperelainen Nino tunnetaan sporttisena ja ystävällisenä kaverina, joka on erityisen suosittu TikTokissa. Nino viihdyttää mutta osaa puhua myös vakavasti tärkeistä aiheista.

Instagram: @ninoarling

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiSVPSQYlqD2vQCkAyR5Ocw

TikTok: @ninoarling

 

Weksi

Weksi on Suomi-TikTokin konkari! Hän löi itsensä läpi TikTokissa nopeasti kanavan alkutaipaleella ja on edelleen yksi Suomen tunnetuimmista tokkereista. Weksi tekee äärimmäisen hyväntuulista sisältöä moneen eri tilanteeseen!

Instagram: @weksi

Youtube: https://www.youtube.com/@weksi

TikTok: @weksii

 

Katja

Katja Hiltunen on sporttinen ja pirteä nuori nainen. Hän tuottaa TikTokiin hauskaa ja kepeää sisältöä, jonka parissa viihtyy videosta toiseen.

Instagram: @katjanen

YouTube: https://www.youtube.com/@katjanen8598

TikTok: @katjahiltunen

 

Mr. Zeus

Tämä herra ei ota asioita liian tosissaan. Mr. Zeus on todellinen viihdyttäjä eikä pelkkää hypätä mukaan uusiin haasteisiin vaan näyttää aina vihreetä valoo oli kyseessä sitten biisin julkaisu tai vaikka jääkylmään veteen hyppääminen!

Instagram: @mrzeusofficial

YouTube: https://www.youtube.com/@MrZeusOfficial

TikTok: @mrzeusofficial