Korvakarkkeja syysiltaan

 

Okko Kamu, kapellimestari
Annika Valkeajoki, sello
Jean Sibelius: Osia sarjasta Pelléas ja Mélisande
Camille Saint-Saëns: Sellokonsertto nro 1
Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 2

 

Aivan kuten Lorenzo Passerinin, myös Okko Kamun kanssa Jyväskylä Sinfonian kemiat ovat kohdanneet viime vuosina verrattomalla tavalla. Kapellimestaritaivaan kiintotähtenä jo vuosikymmeniä loistanut Kamu on tunnettu ihmeellisen orgaanisesta ja luonnollisesta tavastaan lähestyä musiikkia: parasta tulee, kun se saa luonnonvoiman tavoin vain versoutua omista lähtökohdistaan, ja yhdessä tekemällä siitä myös nautitaan estottomasti. Vastustamattoman mutkatonta musisoinnin iloa päästään nauttimaan nyt entistä enemmän myös Keski-Suomessa, kun Kamu antaa päävierailijana unohtumattoman panoksensa orkesterin uusiin tuuliin!

Kamun johtamana nimenomaan pettämättömät hittiklassikot Sibeliuksesta Beethoveniin pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, mutta tuki nuoremmille kollegoille ei jää yhtään sen vähäisemmäksi – Jyväskylä Sinfonian oma sellisti Annika Valkeajoki pääsee samalla näyttämään kyntensä Saint-Saënsin sähäkässä ja valloittavassa sellokonsertossa. Korvakarkkeja ja piristysruiskeita siis riittää pimenevään syysiltaan – tervetuloa virvoittumaan!

 

Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut palvelevat tunti ennen esitystä ja väliajalla. Saavu siis jo ennakkoon nauttimaan ravintolamme valikoimasta ja virittäytymään tunnelmaan.

Ravintolapalveluiden ennakkotilaukseen pääset Food&Events -sovelluksella tai oheisesta tilaa tarjoilut -linkistä.

Yli 20 hengen ryhmien tilaukset joko puhelimitse 020 799 4084 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse myynti.paviljonki@restel.fi

Osta liput

Tilaa tarjoilut