Jyväskylä Sinfonia & Tuure Kilpeläinen: PartyTuure

Antti Rissanen, kapellimestari
Tuure Kilpeläinen, laulu

 

Viime vuonna Iskelmä-Finlandialla palkittu Tuure Kilpeläinen hurmaa Jyväskylä Sinfonian solistina tulkiten samettisen rouhealla äänellään niin Kaihon Karavaanin hittejä kuin uusimman albuminsa voimakkaita ja raikkaita kappaleita.

Artistin laajan tuotannon helmet nousevat uusiin korkeuksiin isolle sinfoniaorkesterille sovitettuna, ja laaja äänimaailma yhdistettynä karismaattiseen ääneen ja tulkintaan lupaa kuulijoille niin musiikillisia kuin tunnepitoisia elämyksiä.

Kappaleiden sinfoniaorkesterisovituksia on ollut tekemässä alana parhaat nuoret tekijät, kuten Sampo Kasurinen, Anssi Växby, Sami Pitkämö, Antti Rissanen ja Marzi Nyman. Kapellimestarina toimii Jyväskylä Sinfoniaa jo aiemminkin johtanut Antti Rissanen.

 

Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut palvelevat tunti ennen esitystä ja väliajalla. Saavu siis jo ennakkoon nauttimaan ravintolamme valikoimasta ja virittäytymään tunnelmaan.

Ravintolapalveluiden ennakkotilaukseen pääset Food&Events -sovelluksella tai oheisesta tilaa tarjoilut -linkistä.

Yli 20 hengen ryhmien tilaukset joko puhelimitse 020 799 4084 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse myynti.paviljonki@restel.fi

Osta liput

Tilaa tarjoilut