JVG:N VUODET OLLU TUULISII -TOUR TUO STADIONLUOKAN  TUNNELMAN PAVILJONKIIN!

Suomirapin ykkösduon JVG:n Vuodet ollu tuulisii -kiertue pysähtyy Paviljongin Olkkari Klubilla! Yhtyeen uraa juhlistava kiertue jatkaa elokuussa 2023 Olympiastadionilla koettua livespektaakkelia ja tuo todistetusti huippuunsa hiotun bilekoneiston kymmeneen kaupunkiin ympäri Suomen.

Menestyksekästä taivaltaan jo yli vuosikymmenen ajan kulkenut JVG nähtiin elokuussa loppuunmyydyllä Olympiastadionilla, jossa Vuodet ollu tuulisii -konsertti esitteli massiivisen läpileikkauksen kaksikon urasta. Mahtipontisessa keikkaillassa raikasivat uudempien hittien lisäksi yhtyeen alkuaikojen klassikot ja stadionluokan tunnelma koetaan nyt pitkästä aikaa pienemmillä keikkapaikoilla:
”Edellisen kerran muualla kuin festareilla ollaan rundattu monta vuotta sitten. Nyt me tuodaan Stadionin meininki maakuntiin ja järjestetään kunnon bileet jokaisella paikkakunnalla!” Jare ja VilleGalle iloitsevat.

Keikan lämppärinä nähdään suurimpiin kotimaisen räpin naistekijöihin lukeutuva Sini Sabotage!

Älä missaa näitä bileitä!

OHJEITA KEIKALLE SAAPUMISEEN

Sisäänkäynti:
Uno Savolan kadulta (Uno Savolan katu 8, 40100 Jyväskylä, pysäköintitalon vieressä). Liput luetaan sisäänkäynnillä.

Aikataulu:
Ovet klo 20.00
Sini Sabotage 21.00
JVG klo 22.00

JVG:n keikan arvioitu kesto on noin 90 min, pilkku tulee klo 00.00 ja ovet kiinni klo 00.30.

Keikka on K18.

Narikka:
Tapahtumassa on maksullinen narikka 3€/hlö. Maksuna suosimme korttia tai MobilePayta. Narikka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä. Ulkovaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan.

Turvatarkastus:
Sisäänkäynnillä suoritetaan turvatarkastus. Omien juomien (ml. avaamattomat vesipullot) ja vaarallisten esineiden tuominen keikalle ei ole sallittua.
Vesipulloja on myynnissä ravintolapisteissä.

Etkot:
HOXHOXHOX Saavu ajoissa paikalle ja hyödynnä etkotarjoukset! 🙌 50 ensimmäiselle Koff-makulonkeron ostajalle kaupan päälle lonkerolippis. Lisäksi 70 cl etkoämpäri Classic Mojito 10% tai Passionfruit Spritz 10% vain 15 €. Saatavilla myös mocktail hintaan 12 €.

Jatkot:
Keikan viralliset jatkopaikat on Heidi’s Bier Bar ja Lola Club 💥
Keikkalipulla ilmainen sisäänpääsy!

Tervetuloa keikalle!