JENNI VARTIAINEN konserttisalikiertue 2024

 

Uudella Lanka-singlellään radioiden soitetuimmaksi noussut Jenni Vartiainen lähtee omalle odotetulle konserttisalikiertueelleen ensi syksynä. 12 paikkakuntaa kattava kiertue alkaa marraskuussa Hyvinkäältä ja päättyy joulukuussa Espooseen. Jenni on yksi 2000-luvun menestyneimmistä supertähdistä, joka teki viime vuonna paluun julkaisemalla uutta musiikkia vuosien tauon jälkeen. Kiertueella tullaan kuulemaan myös tuttujen hittien lisäksi vielä julkaisemattomia kappaleita tulevalta albumilta.

Olen aina rakastanut esiintyä konserttisaleissa. Siellä pääsen yleisön kanssa ihan eri tavalla lähelle ja voin luoda musiikillisesti runsaan ja tunnelmaltaan intiimin kokonaisuuden, jonka toteuttaminen ei muualla onnistuisi. En malta odottaa, edellisestä kiertueesta on jo seitsemän vuotta, Jenni Vartiainen hehkuttaa.

Lukuisista jättimäisistä radiohiteistään ja koko kansan rakastamista kappaleistaan tunnettu Jenni Vartiainen jäi tauolle marraskuussa 2018 loppuunmyydyn Hartwall Arena-konserttinsa jälkeen. Konsertti oli huikea ja taiteellisesti kunnianhimoinen kokonaisuus, jossa nähtiin ja kuultiin vaikuttava läpileikkaus Jennin yli kymmenen vuotta kestäneestä soolourasta. Syksyllä 2022 Jenni oli mukana pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella yhdessä Kaija KoonEllinooran ja Vesalan kanssa.

 

Show&Dinner

Täydennä iltasi maittavalla buffetilla! Dinner tarjolla ennen esitystä klo 17.00 alkaen.
Dinnerin hintaan sisältyy myös narikkapalvelu (3 €).

Hinta 40,50 € / hlö

Menu
Vihersalaattia ja granaattiomenaa Granaattiomena vinegrette M, G
Myskikurpitsaa, kurpitsansiemen pestoa ja paahdettua vuohenjuustoa L, G
Porsaan crudoa, tryffelimajoneesia ja oliivi crumblea foccacialeivällä L
Savustettua lohta, sitrusmajoneesia ja friteerattua kaprista foccacialeivällä L
Härkä pastramia, paahdettua perunaa, sinappi dressing ja marinoitua sipulia L, G
Leipävalikoima ja levite
* * *
Kalkkunanfileetä ja viikunakastiketta L, G
Paviljongin seitan fileetä ja tattikastiketta L
Parmesaani perunapaistosta L, G
* * *
Appelsiini creme brulee L, G
Kahvi/Tee

Varaukset

Osta liput

Tilaa tarjoilut