Jarkko Ahola Vain kotka lentää aurinkoon -kiertue

Viime syksynä upean Metallisydän -albumin julkaissut Jarkko Ahola lähtee yhdeksän keikan Vain kotka lentää aurinkoon -kiertueelle lokakuun lopussa. Elämäni biisi -ohjelmassa hurmannut rocktenori odottaa syksyn esiintymisiä jo innolla:

Koronan hiljentämä kevät ja samoissa höyryissä alkanut kesä on kasvattanut nälkää päästä esittämään elävää musiikkia oikealle yleisölle. Syksyn Kotka lentää aurinkoon -kiertue jatkaa seikkailujani musiikin parissa: jotain tuttua, jotain uutta, jotain suurta, jotain pientä – pääasia että jotain hyvää ja täysillä tehden.  Olen aina pyrkinyt esittämään kuulijoilleni kaikenlaista musiikkia itseni ja bändini näköisinä versioina moninaisia tunnelmia luoden.  En malta odottaa, että pääsen jälleen lavalle yleisöäni viihdyttämään. Nautitaan rauhallisesta kesästä ja otetaan sitten syksyllä kunnon annos musiikkia elämiämme sulostuttamaan!”

JARKKO AHOLA 

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Ahola on yhdessä Waltteri Torikan kanssa esiintynyt täydelle Hartwall Arenalle jo kolmena vuotena peräkkäin.

HUOM!

Paviljonki haluaa varmistaa asiakkailleen mahdollisimman turvallisen tapahtumaosallistumisen. Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita. Paviljonki on rakennettu suuria yleisötilaisuuksia varten ja meillä on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä. Olemme myös laatineet turvallisen tapahtuman järjestämiseen ohjeistuksen, jolla pyritään minimoimaan terveysriskit.

Syksyn viihdetapahtumiin liittyen pyydämme huomioimaan erityisesti seuraavat ohjeet:

  • Tapahtumissa on maskisuositus
  • Yleisö ohjataan saliin porrastaen penkkiriveittäin. Paikkojen sijoittelussa huomioidaan riittävä ja tarvittava turvaväli. Paikkanumerot muuttuvat turvavälijärjestelyiden myötä.
  • Pyydämme asiakkaita saapumaan paikalle ajoissa välttääksemme ruuhkat aulapalvelussa ja sisäänkäynneillä
  • Henkilökuntamme opastaa ja ohjeistaa paikan päällä kulkusuunnista sekä muista turvajärjestelyistä
  • Narikassa suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan
  • Konsertissa ei ole väliaikaa

Tutustu Paviljongin turvallisuusohjeistukseen

Osta liput