Euroopan parhaaksi valittu Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen tammikuussa 2025

 

Sekä Euroopan että Iso-Britannian parhaaksi tribuuttishow’ksi valittu FOREVER JACKSON – Legacy of a Legend –esitys nähdään Oulussa, Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa tammikuussa 2025. Maailmanlaajuiseen menestykseen noussut show herättää popin kuninkaan musiikin eloon. 

Forever Jackson on valittu parhaaksi tribuuttishow’ksi sekä Euroopan vuoden 2012 No1 Tribute -kilpailussa että vuoden 2013 UK National Tribute Awardsissa. Popin edesmenneen kuninkaan musiikin henkiin herättävä esitys on noussut kehutuksi myyntimenestykseksi ympäri maailman.

Brittiläisen Robin Parsonsin tähdittämä show on todellinen kunnianosoitus elinaikanaan loppuunmyydyille stadioneille esiintyneelle Michael Jacksonille ja tämän musiikille. Michael Jacksonille vuonna 2003 esiintynyt Parsons laulaa kaiken livenä ja onnistuu paitsi kuulostamaan myös näyttämään esikuvaltaan. Myös hänen liikehdintänsä lavalla jäljittelee popin kuningasta aina pienimpiin yksityiskohtiin asti.

 

Forever Jackson -esitysten musiikista vastaa livebändi, jonka jäsenet ovat säestäneet muun muassa Katy Perryä ja Beyonceta. Lisäsäihkettä esitykseen tuovat Hip Hop Pop -tanssiryhmä sekä upeat visuaaliset tehosteet.

 

Liki kaksituntinen show sisältää kappaleita Michael Jacksonin koko uran varrelta alkaen The Jackson 5:sta ja päättyen soolouran isoihin hitteihin kuten Billie Jean ja Smooth Criminal. Säihkyvä show sopii kaiken ikäisille. Katso esityksen traileri täältä. 


Rakastin hänen energiaansa, rohkeuttaan ja asennettaan. Tämä oli vaikuttava esitys taiteilijalta, joka on täysin sitoutunut osoittamaan kunnioitusta Jacksonille” The Stage-lehti

“Robin Parsonsin Forever Jackson on osa Michael Jacksonin musiikillista perintöä. Esitys herättää Michael Jacksonin musiikin henkiin ja luo tunteen Jacksonin livekonsertista. Robin vaalii Jacksonin musiikillista perinnettä luovalla, ammattimaisella ja yksityiskohtaisella tavalla”, Norbert Sinnhuber, Michael Jacksonin HISTory-maailmankiertueen kiertuemanageri.

 

Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut palvelevat tunti ennen esitystä ja väliajalla. Saavu siis jo ennakkoon nauttimaan ravintolamme valikoimasta ja virittäytymään tunnelmaan.

Ravintolapalveluiden ennakkotilaukseen pääset Food&Events -sovelluksella tai oheisesta tilaa tarjoilut -linkistä.

Yli 20 hengen ryhmien tilaukset joko puhelimitse 020 799 4084 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse myynti.paviljonki@restel.fi

Osta liput

Tilaa tarjoilut