Laivaston soittokunta ja Saara Aalto, Mikael Saari ja Aboa Gospel – Disney taikaa!

 

Disneyn taikaa saa toivottua jatkoa! Tähtipölyä on ilmassa, kun päästään matkalle iki-ihanien sankareiden, satuprinsessojen ja taruolentojen kanssa. Konsertissa kuullaan musiikkia Disneyn tunnetuimmista ja rakastetuimmista animaatioelokuvista, kuten Lumikki, Frozen – Huurteinen seikkailu, Leijonakuningas, Toy Story – Leluelämä, Pieni merenneito ja Aladdin. Elokuvien laulut ja tunnussävelmät ovat ihastuttaneet kuulijoita vuosikymmenestä toiseen, ja niistä jokainen voi poimia omat suosikkinsa. Kuten elokuvat on myös musiikki tarkoitettu kaikille ja konserttiin ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin.

Viidellä paikkakunnalla vierailevan kiertueen solisteina laulavat upea Saara Aalto ja karismaattinen Mikael Saari. Laivaston soittokunnan elokuvaorkesteri pistää parastaan, apunaan turkulainen Aboa Gospel -sekakuoro. Esiintyjien taakse heijastetaan myös otteita Disneyn animaatioelokuvista, ja kokonaisuus takaa maagisen illan!

Konsertti on Disney Concerts -yhtiön lisensoima.

 

Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut palvelevat tunti ennen esitystä ja väliajalla. Saavu siis jo ennakkoon nauttimaan ravintolamme valikoimasta ja virittäytymään tunnelmaan.

Ravintolapalveluiden ennakkotilaukseen pääset Food&Events -sovelluksella tai oheisesta tilaa tarjoilut -linkistä.

Yli 20 hengen ryhmien tilaukset joko puhelimitse 020 799 4084 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse myynti.paviljonki@restel.fi

Osta liput

Tilaa tarjoilut