Benvenuto, Lorenzo!

 

Lorenzo Passerini, kapellimestari
Saskia Giorgini, piano
Charles Ives: The Unanswered Question
Ludwig van Beethoven: Pianokonsertto nro 5
Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 7

 

Tästä se lähtee! Lorenzo Passerini teki ensivierailunsa Jyväskylään vasta viime vuonna, mutta jotain liikahti heti: Passerini ja Jyväskylä Sinfonia tajusivat saman tien olevansa yhtä karismaattisia ja mukaansatempaavia, tinkimättömiä ja tarkkoja sekä seikkailullisia ja uudelle avoimia. Niinpä Ahti Karjalaisen, Ville Matvejeffin ja monien muiden jalkojen kautta kiertäneet ylikapellimestarin saappaat lähes riuhtaistiin Passerinille, koska taivaiden tajuttiin olevan auki: tämän draamantajuisen musiikin palvelijan kanssa voitaisiin pystyä mihin vain!

Passerinilta on jo saatu esimakua kokeilunhalusta, joten on pelkästään luonnollista, että ylikapellimestarikausi avautuu Charles Ivesin kulttiklassikolla, jossa ”vastaamattomia kysymyksiä” esittävät itsenäisesti soittavat orkesteriryhmät eri tiloihin hajautettuna. Suoraan asian ytimeen poraudutaan sitten sinfoniamusiikin ydinnesteen eli Beethovenin voimin: majesteettisen leikillinen Keisarikonsertto hurmaavan Saskia Giorginin taituroimana sekä riehakkaan juhlava seitsemäs sinfonia tutisuttavat Encore-salin perustuksia. Benvenuto, Lorenzo!

 

Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut palvelevat tunti ennen esitystä ja väliajalla. Saavu siis jo ennakkoon nauttimaan ravintolamme valikoimasta ja virittäytymään tunnelmaan. 

Ravintolapalveluiden ennakkotilaukseen pääset Food&Events -sovelluksella tai oheisesta tilaa tarjoilut -linkistä. 

Yli 20 hengen ryhmien tilaukset joko puhelimitse 020 799 4084 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse myynti.paviljonki@restel.fi 

Osta liput

Tilaa tarjoilut