NIMIKILPAILU KÄYNNISSÄ 7.-20.8.!

– Ehdota UUTTA nimeä Keski-Suomen suurimmalle MUSIIKKIsalille!

 

 

Keski-Suomen suurin musiikki- ja monitoimisali Wilhelm uudistuu 1.9.2023 korkeatasoiseksi ja moderniksi kokonaisuudeksi Paviljongissa.  Wilhelmin akustiikka päivitetään huipputasolle ja jatkossa salissa nautitaan yhä upeampia elämyksiä, kuten konsertteja, musikaaleja, viihdetapahtumia, kongresseja ja seminaareja sekä yritystapahtumia. Tammikuusta 2024 alkaen salissa päästään kokemaan myös korkeatasoisia sinfoniakonsertteja, kun Jyväskylä Sinfonia muuttaa Paviljonkiin. Modernisoitu sali otetaan käyttöön 1.9.2023, ja uudistusten myötä salin nykyinen nimi vaihtuu. Osallistu nimikilpailuun ja ehdota salille uutta nimeä!

Osallistu nimikilpailuun


Ainutlaatuisia hetkiä Wilhelm-salissa jo yli 20 vuoden ajan

Yhdessä Keski-Suomen tunnetuimmista tapahtumapaikoista on koettu ikimuistoisia elämyksiä jo yli 20 vuoden ajan. Wilhelm-salissa on verkostoiduttu mielenkiintoisissa kongresseissa ja seminaareissa sekä nautittu huikeista konserteista ja viihdetapahtumista aina musikaaleista stand-upiin ja balettiin.

Wilhelm-salissa ovat esiintyneet tuhannet suomalaiset tähtiartistit ja vierailleet lukuisat eturivin poliitikot ja liike-elämän edustajat.

Kansainvälisenä tapahtumapaikkana Wilhelm on tuonut ihmiset yhteen nauttimaan mitä hienoimmista ulkomaisista tuotannoista. Salissa on koettu vuosien varrella unohtumattomia ilon ja onnen hetkiä, yksi niistä yleisön edessä tehty kosinta.

Wilhelm-sali modernisoidaan yli 7,5 miljoonan eurolla

Tänä päivänä Wilhelm-salissa järjestetään satoja tapahtumia vuosittain, ja messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa vierailee joka vuosi noin 400 000 kävijää.

Jyväskylä Sinfonian muuton myötä Paviljongissa päästään nauttimaan jatkossa myös korkeatasoisista sinfoniakonserteista. Vuonna 1999 rakennettu Wilhelm-sali modernisoidaan tänä vuonna yli 7,5 miljoonalla eurolla, jotta se toimii jatkossa paitsi monitoimisalina, myös paremmin soivana musiikkisalina.

Yhtenä suurimpana muutoksena saliin rakennetaan mm. korkealuokkainen Meyer Constellation -akustiikka-arkkitehtuuri, jonka suunnitteluun on osallistunut Grammy-palkittu ja pitkän uran mm. Luciano Pavarottin kanssa tehnyt John Pellowe. Salin uudistuksista pääset lukemaan tarkemmin täältä.

Mikä nimeksi uudistetulle musiikkisalille?

Wilhelmin modernisoinnin myötä myös salin nimi päivitetään tähän päivään. Sali on saanut nimensä Wilhelm Schaumannin mukaan, joka perusti Suomen ensimmäisen merkittävän vaneritehtaan Paviljongin lähelle Lutakkoon.

Osana salin uudistuksia on aika viedä Wilhelm 2020-luvun tapahtumakartalle ja uudistaa salin nimi. Mikä Paviljongin upean salin nimi voisi mielestäsi olla − Jätä oma ehdotuksesi musiikkisalin uudesta nimestä 20.8.2023 mennessä!

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan liput sekä Paviljongin tapahtumasyksyn 2023 konserttiin tai viihdetapahtumaan että Jyväskylä Sinfonian kevätkauden 2024 avajaiskonserttiin. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Wilhelm-salin uusi nimi julkistetaan 25.8.2023.

Osallistu nimikilpailuun

 

Kaikki ideat otetaan ilolla vastaan

Anna mielikuvituksesi lentää ja lähetä meille nimiehdotuksesi!

Uudessa nimessä voit tuoda esiin esimerkiksi salin merkitystä jyväskyläläisille ja kaikille tapahtumia rakastaville kävijöille. Nimi voi kuvastaa salia yhtenä Jyväskylän tärkeimpänä tapahtumapaikkana.

Yhtä lailla nimi voi viitata esimerkiksi mahtaviin elämyksiin, joita Paviljongissa koetaan.

Pyrimme tekemään Paviljongissa vierailusta kokonaisvaltaisen elämyksen kävijöillemme. Toivomme, että meillä viihdytään ja huikeista tapahtumista nautitaan ystävien ja rakkaiden kanssa myös hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Esimerkiksi tarjoilut voi tilata mobiilisti ennakkoon konsertteihin ja viihdetapahtumiin, jolloin väliajalla pääsee nopeasti rentoutumaan ja vaihtamaan ajatuksia esityksestä lasillisella.

Tapahtumatarjonnasta kannattaa bongata myös show&dinner-esitykset, joissa show’n yhteydessä pääsee nauttimaan myös maistuvasta illallisesta pääravintolassamme.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan nimikilpailuun ja kokemaan hienoja elämyksiä uudistetussa Wilhelm-salissa!