Join the Future

Digitalisaatio luo rajattomia mahdollisuuksia kaikille aloille.

Smart Factory & Future Technologies on tehokas kaksipäiväinen uuden teknologian tapahtuma, joka on suunnattu kaikille niille yrityksille, ammattilaisille, päättäjille ja tulevaisuuden osaajille joita digitalisaatio koskettaa.

Tapahtumassa nostetaan vahvasti esiin tulevaisuutta rakentavat teemat kuten automaatio, robotiikka, tekoäly, kyberturvallisuus ja virtuaalitodellisuus.

Smart Factory and Future Technologies tarjoaa kattauksen nykyistä ja tulevaa huipputeknologiaa, automaatiota ja robotiikkaa sekä ajankohtaista ohjelmaa ja mielenkiintoisia puhujia.

Jyväskylän keskeinen sijainti tuo yhteen sisäisessä Suomessa olemassa olevaa huipputason teknologiaosaamista ja -osaajia. Jyväskylään on helppo tulla ja välimatka on keskeisen sijainnin vuoksi kohtuullinen kaikkialta. Tapahtuma toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uudet innovaatiot ja tulevaisuuden osaajat.

Tulevaisuus tehdään nyt – Join the Future!

 

NÄYTTEILLEASETTAJAN KOMMENTTI:

”Smart Factory 2018 oli Murri Oy:lle sen vuoden paras messutapahtuma. Pääsimme tapaamaan nykyisiä asiakkaitamme sekä suuren joukon potentiaalisia, uusia yhteistyökumppaneita. Suosittelemme lämpimästi yrityksiä osallistumaan Smart Factory & Future Technologies tapahtumaan 18.-19.11.2020 Jyväskylän Paviljonkiin – tavataan siellä!”

Kurt Sibakov
Murri Oy

Kiinnostunut osastopaikasta? Pyydä tarjous!

Myyntipäällikkö

Annina Niemi

040 4812 220
annina.niemi@paviljonki.fi