Muistathan tutustua myös Jyväskylän Messut Oy:n ohjeisiin ja ehtoihin.

OSALLISTUMISEHDOT

Yleisohjeet

Yhteyshenkilöt

Myyntijohtaja

Ilari Tervakangas

050 596 6710
ilari.tervakangas@paviljonki.fi

Projektimyyjä

Henri Viitaharju

050 468 3742
henri.viitaharju@paviljonki.fi

Myyntisihteeri

Tiina Lampinen

050 462 2944
tiina.lampinen@paviljonki.fi

tilausten tekeminen

Extranet-palvelussamme voit sähköisesti tehdä kaikki tarvitsemanne tilaukset ja näet ajan tasalla olevat tiedot jo tehdyistä tilauksista. Avaamme extranet-sivut elokuussa ja sinulle tulee viesti käyttäjätunnuksista, jotka pitää aktivoida 48 h kuluessa viestin saapumisesta.

Lisätietoja osastopalveluista (osaston rakentaminen, ravintolapalvelut, jätehuolto ja siivous, internet, sähkö/vesi/viemäri/paineilma ja messulogistiikka) Osastopalvelut-sivulta.

aikataulu

Messut avoinna:

Ke 2.2.2022 klo 10-17
To 3.2.2022 klo 10-17
Pe 4.2.2022 klo 10-16

kutsuvierasilta

Lisäämme tähän tarkempaa tietoa lähempänä tapahtumaa.

ohjelma

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus järjestää messupäivien aikana omia tietoiskuja / tuote-esittelyjä messualueelle rakennettavassa tietoiskutilassa. Yhden tietoiskun kesto on 15–20 minuuttia, ajat 1/2 tunnin välein. Ajat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä (esitys/yritys). Tietoiskut julkaistaan messujen nettisivuilla.

Omat asiakastilaisuudet: juhlat, kokoukset tai vaikka tuotelanseeraukset onnistuvat meillä helposti. Paviljongissa on useita luentosaleja, kokous- ja ryhmätyötiloja 10-100 henkilölle sekä muuntuva 1200 hengen auditorio. Tarjoilut onnistuvat sekä varattuun tilaan että pääravintolaamme, pienistä kokouskahvituksista isoihin illallisiin.

Tilaesittelystä löydätte tietoja tiloistamme, ja talon koko henkilökunta auttaa mielellään tilaisuuksienne suunnittelussa ja toteutuksessa.

Varaukset: myyntisihteeri Tiina Lampinen, puh. 050 462 2944, tiina.lampinen(at)paviljonki.fi.

MESSUOPAS

Lisäämme tähän tarkempaa tietoa messuoppaasta lähempänä tapahtumaa. Pääsette oppaan tietojen syöttämiseen Extranetin kautta.

HUOM! Eräät messuillamme mukana olleet yritykset ovat saaneet tietopyynnöksi naamioituja kirjeitä ainakin FAIR Guide ja EXPO Guide -nimisiltä julkaisuilta. Kirjeessä tarjotaan yrityksen tietoja sähköiseen hakemistoon. Vaikka lomakkeessa viitataan messutapahtumaamme, Jyväskylän Messuilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Älkää siis vastatko vieraskielisten lomakkeiden lähettäjille millään tavalla, ellette halua tietojanne kyseiseen julkaisuun. Jos ette ole varma viestin asiallisuudesta, ottakaa yhteys meihin asian tarkistamiseksi.

MARKKINOINTI

Yhdessä teemme onnistuneen tapahtuman! Yrityksenne omat kanavat ovat oivallinen paikka kertoa asiakkaillenne osallistumisestanne tapahtumaan. Voit mm. rakentaa nettisivuiltanne linkin osoitteeseen www.sahkomessut.fi josta kiinnostuneet saavat lisätietoja tapahtumasta.

Media-välilehdeltä löytyy ladattavat materiaalit, jota voi käyttää nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, sähköpostissa ja muussa markkinoinnissa.

Seuraa meitä Twitterissä

#sahkomessut

MESSUTOIMISTO

Messutoimisto palvelee koko tapahtuman ajan Lutakonaukion aulassa. Sieltä voi vuokrata ripustuskoukkuja sekä ostaa mattoteippiä ja silikonitarroja seiniin kiinnitystä varten. Lutakonaukion aulasta saatte myös maksullisen kopiointipalvelun. Messuaikana teitä palvelee info myös Uno Savolan kadun aulassa.

NÄYTTEILLEASETTAJIEN TAUKOTILA

Näytteilleasettajien taukotilana toimii K100 Klubi, jonka sisäänkäynti löytyy Lutakonaukion aulasta, läheltä Kongressisisäänkäyntiä. Taukotilassa voi käydä levähtämässä ja vaikka lukaisemassa päivän lehdet tai lukemassa sähköpostin netin kautta.

TIEDOTUS

Voitte toimittaa medialle tarkoitetut tiedotteenne meille etukäteen (tiina.lampinen@paviljonki.fi), lisäämme ne nettisivuillemme median edustajien ladattaviksi.

Messujen aikana toivomme teidän toimittavan omat tiedotteet Lutakonaukion aulan infopisteeseen tai suoraan lehdistötilaan (Klubi) niitä varten varatulle hyllylle.

kiinnittäminen

Hallien seiniin on kaikenlainen kiinnittäminen kielletty.

Hallien lattiaan voi kiinnittää vain sellaisella teipillä, joka irtoaa lattiasta jälkiä jättämättä. Kiinnityksiin suosittelemme Eurocel 704- tai ominaisuuksiltaan vastaavaa teippiä. Eurocel 704 -teippiä voi etukäteen tilata Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekniikalta tai ostaa Paviljongin messutoimistosta hintaan 17 € + ALV / rulla (50 mm / 50 m). Mikäli kiinnittämisessä käytetään teippejä, joiden poistaminen rikkoo lattian maalipinnan tai jättää jälkiä, veloitamme korjaus- / siivouskulut näytteilleasettajalta tai osaston rakentajalta.

Seinäelementtien maalaaminen ja niihin liimaaminen on kielletty. Runkoprofiileihin voi kiinnittää somistusmateriaaleja ripustamalla. Seinälevyihin voi kiinnittää somistus-materiaaleja toimivilla tarroilla, esim. Pro Contact tai Powertrips sekä huopapintaisiin seinälevyihin myös somistusneuloilla. Silikonitarroja voi ostaa messutoimistosta.

Näytteilleasettajan on itse poistettava kiinnitetyt materiaalit elementeistä ennen osaston purkamista. Näytteilleasettaja tai osaston rakentaja vastaa myös omien lattiateippien poistosta.

LANGATTOMAT MIKROFONIT

Langattoman telelaitteen, esim. langattoman mikrofonin tai radiolähettimen käyttöön vaaditaan aina lupa tekniseltä tuottajalta, Mikko Rahkoselta (mikko.rahkonen(at)paviljonki.fi). Lupa on pyydettävä viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Langattoman telelaitteen käyttäjällä on oltava mukanaan Viestintäviraston myöntämä lupa laitteen käytölle.

MAJOITUS

Jyväskylän hotelleista on varattu hotellihuoneita vuoden 2022 messuja varten. Alustavia varauspyyntöjä voi jättää helmikuusta 2020 lähtien sähköpostitse osoitteeseen: myyntipalvelu@paviljonki.fi. Otamme edelleen varauspyyntöjä vastaan sähköpostitse.

Varauspyyntöä varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Yritys
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Huonemäärä ja tyyppi (1hh/2hh)
  • Majoitusajankohta
  • Hotellitoive

Huomioittehan, että varauspyynnöt eivät ole vielä vahvistettuja varauksia. Otamme vastaan myös hotellitoiveita, mutta kaikkia emme ymmärrettävästi pysty toteuttamaan. Käymme varauspyynnöt läpi saapumisjärjestyksessä ja olemme teihin henkilökohtaisesti yhteydessä, kun varausvuoronne tulee. Aloitamme varauspyyntöjen läpikäymisen toukokuun 2021 aikana.

Lisätiedot ja varauspyynnöt:
myyntipalvelu@paviljonki.fi

TUNNISTEKORTIT

Näytteilleasettajakortit toimivat kulkulupana koko tapahtuman ajan, ensimmäisestä rakennuspäivästä viimeiseen purkupäivään. Rakentaja-/purkajakortit on tarkoitettu lähinnä ulkopuolisille rakentajille ja ne oikeuttavat liikkumiseen alueella vain rakennus- ja purkuaikoina.

Näytteilleasettajakortit tulostetaan itse näytteilleasettajan omien tietojen hallinnointipalvelussa. Lähetämme yhteyshenkilölle sähköpostilla linkin ja salasanan palveluun.

Palvelussa täytetään henkilön nimi, (titteli), yritys sekä sähköpostiosoite, johon vahvistusviesti ja korttituloste halutaan lähetettäväksi. Tunnistekortti tulostetaan itse ja se tulee muistaa ottaa mukaan!

Jokainen kortin tarvitsija voi joko itse tulostaa korttinsa tai yksi henkilö voi huolehtia kaikkien kortit.

Rakentaja-/purkajakortit voi noutaa infopisteestä tapahtuman aikataulujen puitteissa.

KUTSUT

Asiakaskutsuja kannattaa hyödyntää ennakkomarkkinoinnissa. Näin varmistat, että asiakkaanne osaavat tulla paikalle tutustumaan osastoonne.

Kaikkien, myös kutsun saajien tulee rekisteröityä kävijäksi. Olemme luonneet teille yrityskohtaisen kutsukoodin, jota asiakkaanne voi käyttää rekisteröityessään. Rekisteröityneistä saamanne rekisterin avulla on helppo hoitaa jälkimarkkinointia, joten kutsukoodia kannattaa jakaa kaikin tavoin kutsuessanne asiakkaita messuille.

Sähköinen kutsupohja aukeaa näytteilleasettajan hallinnointipaveluun marraskuussa. Lähetämme vielä tarkemmat ohjeet sähköisestä kutsumisesta.

Veloituksettomia paperisia asiakaskutsuja voit tilata Extranet-palvelusta. Maksusta painamme kutsuja -kenttään valmiiksi yrityksenne nimen tai logon sekä osastonumeron ja kutsukoodin. Painatushinnat löytyvät Extranetistä.

Kutsuvierasillan kutsukortteja lähetämme teille automaattisesti 50 kpl. Voitte halutessanne tilata veloituksettomia Kutsuvierasillan kutsuja lisää. Ne kelpaavat sisäänpääsyksi vain kutsuvierasiltana. Näytteilleasettajilla on tilaisuuteen vapaa pääsy näytteilleasettajakortilla. Mikäli olet tilannut myös Asiakaskutsuja, ne tulevat samassa paketissa suoraan painosta. Myös kutsuvierasiltakutsuihin voitte tilata logopainatuksen, tarkemmat tiedot Extranetissä.

MESSUHUOLINTA/ Toimitusosoite

Tavaroita saa toimittaa ensimmäisestä virallisesta rakennuspäivästä lähtien. Varmistakaa etukäteen, milloin tavarat tuodaan osastollenne. Mikäli ette voi itse olla niitä vastaanottamassa, voit tilata palvelun Suomen Messulogistiikalta. Heiltä voitte tilata myös muut messulogistiikkaan liittyvät palvelut. Erkki Koski, puh. 040 546 9555, erkki.koski@smlog.fi

Mikäli lähetätte tavaraa postin kautta, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Tavarantoimitukset A-halliin (kuljetusyhtiö):
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi 
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Schaumanin Puistotie 18 / huolto-ovi A1
40100 JYVÄSKYLÄ

Tavarantoimitukset B-halliin (kuljetusyhtiö):
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi 
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Schaumanin Puistotie 18 / huolto-ovi B2, B3 tai B4
40100 JYVÄSKYLÄ

Tavarantoimitukset C1-halliin (kuljetusyhtiö):
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi 
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Lutakonaukio 12 / huolto-ovi C1
40100 JYVÄSKYLÄ

Tavarantoimitukset C2-halliin (kuljetusyhtiö):
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi 
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Uno Savolan katu 8 / huolto-ovi C2
40100 JYVÄSKYLÄ

Tavarantoimitukset D-halliin (kuljetusyhtiö):
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Uno Savolan katu 2 / huolto-ovi D2
40100 Jyväskylä

Lähetyksiin on merkittävä selvästi vastaanottaja sekä osastonumero.

Saapuminen ja pysäköinti

Messut järjestetään Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä. Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Sisäänajo pääoville Rantaväylältä (E 63) Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan. Bussit ja junat saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta on ylikulkusilta suoraan Paviljongin pääsisäänkäynnille.

Rakentamis- ja purkuaikana tarjoamme veloituksettoman pysäköinnin alueella P3 (paikkoja on kuitenkin rajoitetusti). Rakentamis-/purkuajan pysäköintikortit saatte päiväkohtaisesti alueen valvojilta näytteilleasettaja- tai rakentajakorttia näyttämällä, emme lähetä pysäköintikortteja etukäteen. Paviljongin pysäköintialueet ovat kaupungin pysäköinninvalvonnan alaisia, joten pysäköintikortti on laitettava selvästi näkyviin auton tuulilasiin rakennus- ja purkuaikoina.

Messuaikana pysäköinti on maksullista kaikilla alueilla ja se maksetaan suoraan P-talojen automaatteihin tai alueen valvojille.

Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisäänkäynti Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisäänkäynti Uno Savolan kadulta). Kaupungin alueella, kävelymatkan päässä Paviljongista on myös runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa.

PYYDÄMME NÄYTTEILLEASETTAJIA JÄTTÄMÄÄN AUTOT HOTELLIEN PYSÄKÖINTIPAIKOILLE, JOTTA SAAMME MAHDOLLISIMMAN PALJON TILAA ASIAKKAILLENNE ELI MESSUKÄVIJÖILLE!