Näytteilleasettajat

Yritys

Osasto

Teema

24Pets/Eläinkeskus

D-100

Lemmikit

Osastollamme kaneille ja jyrsijöille hyviä ruokatarjouksia sekä kivoja virikkeitä. Linnuille leluja. Tervetuloa!
Genesis, Burgess Excel, Oxbow.
https://www.facebook.com/24Pets-300689400535/
https://www.instagram.com/24pets.fi/

www.24pets.fi

aCat & liCat

D-104

Lemmikit

Amusantti Oy

C-314

Lapset

Art by Vanellius

C-405

Lapset

Avustajakoira - Assistenthund ry

B-213

Lemmikit

Berra

B-218

Lemmikit

Elisa Oyj

C-407

Lapset

Elppi Oy

D-201

Lemmikit

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy

D-202

Lemmikit

Eläintarvike MURmakka

B-204

Lemmikit

Emon Amare

C-301

Lapset

Emon Amare on äitien, vauvojen ja koko perheen hyvinvointiin erikoistunut yritys. Kätilönä perheiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Vanhemmuus on ihana asia ja siksi toivon voivani auttaa mahdollisimman monia nauttimaan siitä! Milläkö tavalla? No... HypnoSynnytys on tullut Suomeen jäädäkseen. Kukapa ei tahtoisi synnyttää rauhallisena, sujuvasti ja jopa kivuttomammin? Synnyttävä äiti löytää oman kehonsa voimavarat ja ymmärtää kuinka keho toimii. Kumppani löytää oman roolinsa tasavertaisena vanhempana. Tavoitteena on hyvä synnytyskokemus. Sopii erinomaisesti kaikille synnyttäjille olitpa sitten ensikertalainen tai jo monesti sen kokenut. Erinomainen synnytyspelosta kärsiville. Hypnosynnytysvalmennusten lisäksi teen vauvoille ja vanhemmille vyöhyketerapeuttisia hoitoja, imetysohjausta sekä guasha-hierontaa. Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Tule juttelemaan, olen sinua varten messuilla mukana :) -Kaisa-Maija

Farkkulegginsit / Ihmehousut - IPF Oy

C-214

Lapset

Tule legginsostoksille osastolle C214 ... Ostat kahdet tai kolmet ihmehousut - saat alennuksen! Löytökorin aarteet vai 10 euroa! Uutuutena leggareiden lisäksi osastollamme laadukkaita, taskullisia, elastisia puuvillahousuja. Tervetuloa!
Mallisto lapsiarkeen, juhlaan, eläin- ja muihin harrastuksiin - myös farkkukuosi ja taskulliset housut: käyttöhousut naisille, lapsille, miehille - tavataan messuilla!

Fincandy Oy

D-300

Lapset

HauLife!

B-118

Lemmikit

Herttalassa Oy

C-319

Lapset

Honsu Juniorit ry

C-321

Lapset

HPR Grupi OÜ

D-205

Lemmikit

Jyväs-Caravan Oy

C-418

Lapset

Osastollemme olemme valinneet matkailuajoneuvoja jotka sopivat hyvin KIDS&PETS lapsi- ja lemmikkimessujen valikoimaan. Matkailuajoneuvoilla matkustat laadukkaasi vapaa-ajalla. Lapset ja lemmikit viihtyvät mukana. Jyväs-Caravan Oy on 45-vuotias perheyritys ja markkina-alueena koko suomi.

www.jyvascaravan.fi

Jyväs-Parkki Oy (Moovy-mobiilisovellus)

C-406

Lapset

Moovy-mobiilissovellus (www.moovy.fi) toimii muun muassa Jyväs-Parkin (www.jyvas-parkki.fi) pysäköintikohteissa niin kadunvarsilla kuin halleissakin! Jos olet jo Moovy-käyttäjä, tule moikkaamaan esittelyväkeä ja kertomaan käyttökokemuksistasi. Jos et vielä ole itsellesi Moovya ladannut, osastoltamme saat tarvittaessa apua käyttöönottoon, ja muutenkin lisätietoa tästä käyttäjämääriltään kovasti kasvavasta parkkisovelluksesta.

www.jyvas-parkki.fi

Jyväskylän Akvaarioseura ry

B-214

Lemmikit

Jyväskylän seurakunta

C-317

Lapset

K-S Elatusvelvolliset r.y.

C-411

Lapset

Elatusvelvollisten Liitto on vuonna 1978 perustettu lastensuojelujärjestö. Liiton tavoitteena on edistää lapsen oikeutta säilyttää hyvät suhteet molempiin vanhempiinsa myös silloin, kun vanhemmat asuvat toisistaan erillään. Elatusvelvollisten Liitto tarjoaa tukea ja neuvoa erityisesti lapsen elatukseen ja tapaamisiin liittyvissä asioissa muun muassa puhelinneuvonnan kautta. Toimintaan kuuluu myös erilaisia seminaareja ja koulutustilaisuuksia, joihin kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Liitto julkaisee neljästi vuodessa ilmestyvää Uusperheellinen ? Elatusvelvollinen-lehteä. Myös liiton jäsenyhdistykset eri puolilla Suomea järjestävät jäsenistölleen neuvontaa sekä perhe- ja lastentapahtumia. Tule tutustumaan, keskustelemaan ja kysymään liitostamme messuosastolle C-411! Osastolla vierailee myös Taikuri Hra Edward Hölynpöly, joka pyörittää onnenpyörää.

www.elatusvelvolliset.fi/

Kananlento

D-204

Lemmikit

Kananlento on hauska ja eläimellinen verkkokauppa ja vanhaan talliin rakennettu putiikki Sipoossa. Verkkokaupassamme on nopeat toimituset ja hauska meininki. Tuotostamme 10 % menee eläinten hyväksi. Meiltä löydät erilaisia eläinaiheisia lahja- ja sisustustuotteita aina keittiöpyyhkeistä aidon eläimen näköisiin pehmoeläimiin. Tule tutustumaan messuilla osastoomme ja moikkaamaan Herra ja Rouva Kotkotia.

www.kananlento.com

Kapo Games

C-104

Lapset

Karamella Oy

C-415

Lapset

Kennelliiton Kaverikoirat

B-116

Lemmikit

Kennelliiton nuoret

B-114

Lemmikit

Keski- Suomen eläinsuojeluyhdistys Ry

D-303

Lemmikit

Keski-maan fretit ry

B-210

Lemmikit

Keski-maan fretit ry on Jyväskylään rekisteröity yhdistys, jonka toiminta-alueena ovat Keski-Suomi ja Savo. Tavoitteemme on tuoda yhteen frettiharrastajia, järjestää tapahtumia ja jakaa tietoa freteistä. Osastollamme pääsee tutustumaan näihin veikeisiin otuksiin ja kysymään kaikkea mitä haluaa tietää freteistä.

https://www.facebook.com/Keski-Maan-Fretit-Ry

Keski-Suomen eläinklinikka oy

B-206

Lemmikit

Keski-Suomen Kani- ja Jyrsijäyhdistys ry

D-105

Lemmikit

Keski-Suomen Kissayhdistys Ry

D-210

Lemmikit

Keski-Suomen Media Oy

B-103

Lemmikit

Kirsi-Mari Hietala

B-215

Lemmikit

Kotileipomo Anna-Liisa Sorsa Ky

C-417

Lapset

Kustannus Oy Koiramme

B-112

Lemmikit

Liinakko

B-104

Lemmikit

Liinakon kotimaiset keppihevoset valmistetaan käsityönä Pohjanmaalla. Keppihevosten lisäksi tarjolla on kattava valikoima kauniita varusteita.

www.liinakko.fi

LovePaws / Anniina Kopperoinen T:mi

B-102

Lemmikit

Lämpöykkönen

C-322

Lapset

Me&i

C-311

Lapset

me&i on vuonna 2004 perustettu ruotsalainen muotiyritys. Suunnittelemme ja valmistamme ainutlaatuisia ja erittäin mukavia lasten- ja naistenvaatteita, eettiset ja ekologiset asiat huomioiden. Pitkäaikaiset yhteistyötehtaamme sijaitsevat Portugalissa ja Turkissa. Myymme tuotteitamme livenä pääasiassa kotikutsuilla, joten messuilla sinulla on hieno mahdollisuus piipahtaa tutustumassa valikoimaamme! Etsimme myös lisää me&i -myyjiä, etenkin Keski-Suomen alueelle. Mikäli haluat kuulla lisää joustavasta tavasta ansaita arkeesi kultareunus myymällä vaatteitamme, tule rohkeasti juttelemaan osastolle C-311, niin kerromme lisää! Osastolla näet myös raikkaan kevätmallistomme ja pystyt tekemään tilauksen tai sopimaan omat kotikutsut, jolloin pääset hyötymään arvokkaista emännäneduista!

Osastollamme on myös ilmainen arvonta!

Lue lisää me&i:sta, myyjän työstä ja tutustu valikoimaan osoitteessa https://www.meandi.com/fi-fi, jossa sijaitsee myös nettikauppamme.

www.meandi.com/fi-fi

Nanatutti

C-315

Lapset

Napikas

C-415

Lapset

Napikas lastenvaatteet on tehty mukavuutta rakastaville lapsille. Kaikki vaatteet valmistetan Suomessa ja ne sopivat arkeen ja juhlaan. Suunnittelussa on huomioitu pitkäikäisyys ja monikäyttöisyys sekä lapsille mieluisat kuosit ja värit. Tuotteele on myönnetty Suomalaisesta työstä kertova avainlippu-merkki.

www.napikas.com/

Neorex Oy

B-202

Lapset

Nisumestarit Oy

C-316

Lapset

Norlandia Päiväkodit

C-409

Lapset

Nukkekoti Sadun ja Seikkailun Talo

C-413

Lapset

O2-Jyväskylä

C-319

Lapset

Panther Kidswear

C-305

Lapset

Panther Kidswearin laadukkaissa vauvanvaatteissa on huomioitu erityisesti mukavuus, käytännöllisyys ja monikäyttöisyys ympäristöasioita unohtamatta.

www.pantherkidswear.com

PET NO. 1 Oy

B-203

Lemmikit

Erittäin laaja tarvikevalikoima uusille ja jo kokeneille koiranäyttelykävijöille! Trimmaustarvikkeita, turkinhoitoaineita, puruluita, herkkuja, pantoja, taluttimia ym. ym. ym. Englantilaisia vet bed karva-alustoja! Myös oman tuotannon nahkapannat ja -taluttimet - valmistettu Suomessa, myös mittatilauksena.

www.petnumberone.net

Pilpo Design

C-303

Lapset

Puuhapuisto Veijari

D-103

Lemmikit

Puuhapuisto Veijarin osastolla esittäytyvät puiston alpakkapojat Beksu ja Heatcliff sekä Veijarin yrittäjät.

www.puuhapuistoveijari.fi

Rento Veikko

B-208

Lemmikit

Olen Milla Aronen ja teen yrityksellä Rento Veikko koirahierontaa kotonani Kuusaassa, kotikäynti mahdollisuus löytyy myös.

www.rentoveikko.auttaa.fi

Ruohonjuuritaso

B-205

Lemmikit

Ruohotupa

B-205

Lemmikit

Showlink Oy

B-108

Lemmikit

Sirun Lelusirkus

C-309

Lapset

Suomen Chinchillayhdistys ry

D-207

Lemmikit

Suomen Kaniyhdistys

B-217

Lemmikit

Suomen Maine Coon-kissat Ry

D-301

Lemmikit

Suomen Rex-kissayhdistys

D-299

Lemmikit

Talisa Design

D-203

Lemmikit

Jyväskyläläinen tekstiiliartesaani. Valmistaa sisustus- sekä käyttötekstiilejä kankaanpainoa tekniikkana käyttäen. Kuoseissa seikkailee enimmäkseen kissat sekä marsut. Piensarjoissa ja uniikeissa tuotteissa pääosassa ovat laukut, pussukat sekä sisustustuotteet. Useassa tuoteperheessä on käytetty kierrätyskankaita. Koulutukseltaan pukuompelija, tekstiiliartesaani ja tämä näkyy tuotteiden korkeana laatuna ja kestävyytenä. Korut valmistuvat tekstiilitöiden ohella.

www.facebook.com/talisadesign

Vecako Oy

B-207

Lemmikit

Vesileppis

C-408

Lapset

Vetcare Finland Oy

B-110

Lemmikit

Osastoltamme saatavilla uudet, korkealaatuiset NousNous -makupalat sekä paljon muita laadukkaita tuotteitamme tarjoushinnoin.

www.vetcare.fi

Ähtärin Eläinpuisto Oy

C-403

Lapset

Ähtärin Eläinpuisto on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto, jossa asuu yli 50 tuttua kotimaista ja eksoottista aasialaista eläinlajia. Puiston kuuluisimpiin asukkaisiin lukeutuvat tietenkin isopandat Lumi ja Pyry sekä ruskeakarhuperheemme. Eläinpuistossa kohtaat villieläimet silmästä silmään niiden aidossa elinympäristössä ja pääset silittämään kotieläintilan eläimiä. Tulevana kesänä lapset pääsevät kolmen päivän ajan tutustumaan eläinpuiston arkeen ja kurkistamaan kulissien taakse kesäloman päiväleireillä!

www.ahtarizoo.fi

Äänekosken Ammatillisen Koulutuksen kuntayhtymä

D-101

Lemmikit