Muistathan tutustua myös Jyväskylän Messut Oy:n ohjeisiin ja ehtoihin.

OSALLISTUMISEHDOT

Yleisohjeet

Yhteyshenkilöt

Myyntipäällikkö Hannu Mennala
050 591 5428, hannu.mennala@paviljonki.fi

Myyntipäällikkö Tanja Hurttia
050 362 2548, tanja.hurttia@paviljonki.fi

Näyttelytekniikan myynti
tekniikka@paviljonki.fi

tilausten tekeminen

Kaikki osastopalvelutilaukset voit tehdä sähköisesti Extranet-palvelussamme. 

Myös messuoppaan tiedot syötetään Extranetin kautta.

aikataulu

Julkaistaan myöhemmin.

MARKKINOINTI

Yhdessä teemme onnistuneen tapahtuman! Yrityksenne omat viestintäkanavat ovat oivallinen paikka kertoa asiakkaillenne osallistumisestanne tapahtumaan. Voit mm. rakentaa nettisivuiltanne linkin osoitteeseen www.puumessut.fi, josta kiinnostuneet saavat lisätietoja tapahtumasta.

Muistattehan myös laittaa somekanavamme seurantaan:

Twitter twitter.com/Puumessutjkl
Facebook www.facebook.com/Puumessut
Instagram www.instagram.com/puumessut
LinkedIn www.linkedin.com/showcase/puumessut

Sähköiset asiakasKUTSUT

Avaamme kesäkuussa 2021 uuden Paviljonki-näytteilleasettajaportaalin , jossa näytteilleasettajat voivat tehdä näytteilleasettajakortit, kutsua asiakkaita sähköisesti sekä messuille että kutsuvierasiltaan ja myös seurata kutsuttujen rekisteröitymistä!

Sähköisesti kutsutut asiakkaat saavat sähköpostista suoraan tulostettua tunnistekorttinsa / kutsuvierasillan kutsunsa, eikä heidän tarvitse tehdä muuta kuin saapua paikalle. Palveluun liittyy myös Paviljonki-mobiilisovellus, jolla voi tallentaa osastolla vierailleet henkilöt.

Lähetämme näyttelysopimuksen yhteyshenkilölle tunnukset palveluun ja tarkemmat ohjeet erillisessä sähköpostissa.

Poikkeusajan jälkeen kasvokkain kohtaaminen on entistä arvokkaampaa. Messuilla tavoitatte sekä uudet että vanhat asiakkaat henkilökohtaisesti ja tehokkaasti. Asiakkaiden kutsuminen ja näytteilleasettajien oma tapahtumamarkkinointi on siten entistä tärkeämpää! Sähköistä kutsumahdollisuutta kannattaa nyt hyödyntää ennakkomarkkinoinnissanne ja jälkimarkkinointia on helppo hoitaa osastollanne käyneiden rekisterin mukaan on helppo hoitaa jälkimarkkinointia.

Paperisia kutsuvierasillan kutsuja ja messukutsuja saa edelleen erikseen tilaamalla Extranetistä. Huomioittehan kuitenkin, että paperikutsuja käyttävät eivät rekisteröidy teidän kutsumina. Lisäksi paperisella messukutsulla saapuvien pitää itse erikseen rekisteröityä kävijäksi saadakseen tunnistekortin.

kutsuvierasilta

Lisäämme tähän tarkempaa tietoa hieman myöhemmin.

TIEDOTUS

Voitte toimittaa medialle tarkoitetut tiedotteenne meille etukäteen, lisäämme ne nettisivuillemme median edustajien ladattaviksi.

Messujen aikana toivomme teidän toimittavan omat tiedotteet Lutakonaukion aulan infopisteeseen tai suoraan lehdistötilaan (Klubi) niitä varten varatulle hyllylle.

MESSUTOIMISTO

Messutoimisto palvelee koko tapahtuman ajan Lutakonaukion aulassa. Sieltä voi vuokrata ripustuskoukkuja sekä ostaa mattoteippiä ja silikonitarroja seiniin kiinnitystä varten. Lutakonaukion aulasta saatte myös maksullisen kopiointipalvelun. Messuaikana teitä palvelee info myös Uno Savolan kadun aulassa.

NÄYTTEILLEASETTAJIEN TAUKOTILA

Näytteilleasettajien taukotilana toimii K100 Klubi, jonka sisäänkäynti löytyy Lutakonaukion aulasta, läheltä Kongressisisäänkäyntiä. Taukotilassa voi käydä levähtämässä ja vaikka lukaisemassa päivän lehdet tai lukemassa sähköpostin netin kautta.

kiinnittäminen

Hallien seiniin on kaikenlainen kiinnittäminen kielletty.

Hallien lattiaan voi kiinnittää vain sellaisella teipillä, joka irtoaa lattiasta jälkiä jättämättä. Kiinnityksiin suosittelemme Eurocel 704- tai ominaisuuksiltaan vastaavaa teippiä. Eurocel 704 -teippiä voi etukäteen tilata Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekniikalta tai ostaa Paviljongin messutoimistosta hintaan 17 € + ALV / rulla (50 mm / 50 m). Mikäli kiinnittämisessä käytetään teippejä, joiden poistaminen rikkoo lattian maalipinnan tai jättää jälkiä, veloitamme korjaus- / siivouskulut näytteilleasettajalta tai osaston rakentajalta.

Seinäelementtien maalaaminen ja niihin liimaaminen on kielletty. Runkoprofiileihin voi kiinnittää somistusmateriaaleja ripustamalla. Seinälevyihin voi kiinnittää somistus-materiaaleja toimivilla tarroilla, esim. Pro Contact tai Powertrips sekä huopapintaisiin seinälevyihin myös somistusneuloilla. Silikonitarroja voi ostaa messutoimistosta.

Näytteilleasettajan on itse poistettava kiinnitetyt materiaalit elementeistä ennen osaston purkamista. Näytteilleasettaja tai osaston rakentaja vastaa myös omien lattiateippien poistosta.

LANGATTOMAT MIKROFONIT

Langattoman telelaitteen, esim. langattoman mikrofonin tai radiolähettimen käyttöön vaaditaan aina lupa tekniseltä tuottajalta, Mikko Rahkoselta (mikko.rahkonen(at)paviljonki.fi). Lupa on pyydettävä viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Langattoman telelaitteen käyttäjällä on oltava mukanaan Viestintäviraston myöntämä lupa laitteen käytölle.

TUNNISTEKORTIT

Näytteilleasettajakortit toimivat kulkulupana koko tapahtuman ajan, ensimmäisestä rakennuspäivästä viimeiseen purkupäivään. Näytteilleasettajakortit tulostetaan itse Paviljonki-näytteilleasettajaportaalista.

Lähetämme näyttelysopimuksen yhteyshenkilölle tunnukset palveluun ja tarkemmat ohjeet erillisessä sähköpostissa. Jokainen kortin tarvitsija voi joko itse tulostaa korttinsa tai yksi henkilö voi huolehtia kaikkien kortit.

Rakentaja-/purkajakortit on tarkoitettu lähinnä ulkopuolisille rakentajille ja ne oikeuttavat liikkumiseen alueella vain rakennus- ja purkuaikoina. Rakentaja-/purkajakortit saa paikan päältä Paviljonki infosta.

ohjelma

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus järjestää messupäivien aikana omia tietoiskuja / tuote-esittelyjä messualueelle rakennettavassa tietoiskutilassa. Yhden tietoiskun kesto on 15–20 minuuttia, ajat 1/2 tunnin välein. Ajat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä (esitys/yritys). Tietoiskut julkaistaan messujen nettisivuilla.

Omat asiakastilaisuudet: juhlat, kokoukset tai vaikka tuotelanseeraukset onnistuvat meillä helposti. Paviljongissa on useita luentosaleja, kokous- ja ryhmätyötiloja 10-100 henkilölle sekä muuntuva 1200 hengen auditorio. Tarjoilut onnistuvat sekä varattuun tilaan että pääravintolaamme, pienistä kokouskahvituksista isoihin illallisiin.

Tilaesittelystä löydätte tietoja tiloistamme, ja talon koko henkilökunta auttaa mielellään tilaisuuksienne suunnittelussa ja toteutuksessa.

Pysäköinti

Rakentamis- ja purkuaikana tarjoamme veloituksettoman pysäköinnin alueella P3 (paikkoja on kuitenkin rajoitetusti). Rakentamis-/purkuajan pysäköintikortit saatte päiväkohtaisesti alueen valvojilta näytteilleasettaja- tai rakentajakorttia näyttämällä, emme lähetä pysäköintikortteja etukäteen. Paviljongin pysäköintialueet ovat kaupungin pysäköinninvalvonnan alaisia, joten pysäköintikortti on laitettava selvästi näkyviin auton tuulilasiin rakennus- ja purkuaikoina.

Messuaikana pysäköinti on maksullista kaikilla alueilla. Pysäköinti maksetaan suoraan automaatteihin tai alueen valvojille.

MESSUHUOLINTA/ Toimitusosoite

Tavaroita saa toimittaa ensimmäisestä virallisesta rakennuspäivästä lähtien. Varmistakaa etukäteen, milloin tavarat tuodaan osastollenne. Mikäli ette voi itse olla niitä vastaanottamassa, voit tilata palvelun Suomen Messulogistiikalta. Heiltä voitte tilata myös muut messulogistiikkaan liittyvät palvelut. Erkki Koski, puh. 040 546 9555, erkki.koski@smlog.fi

Mikäli lähetätte tavaraa postin kautta, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
PL 127
40101 Jyväskylä

Tavarantoimitukset B-halliin (kuljetusyhtiö):
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi 
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Schaumanin Puistotie 18 / huolto-ovi B2, B3 tai B4
40100 JYVÄSKYLÄ

Tavarantoimitukset C1-halliin (kuljetusyhtiö):
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi 
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Lutakonaukio 12 / huolto-ovi C1
40100 JYVÄSKYLÄ

Tavarantoimitukset D-halliin (kuljetusyhtiö):
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Uno Savolan katu 2 / huolto-ovi D2
40100 Jyväskylä

Lähetyksiin on merkittävä selvästi vastaanottaja sekä osastonumero.

VAROITUS ”HAKEMISTOHUIJAREISTA”

Eräät messuillamme mukana olleet yritykset ovat saaneet tietopyynnöksi naamioituja kirjeitä ainakin FAIR Guide ja EXPO Guide -nimisiltä julkaisuilta. Kirjeessä tarjotaan yrityksen tietoja sähköiseen hakemistoon. Vaikka lomakkeessa viitataan messutapahtumaamme, Jyväskylän Messuilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Älkää siis vastatko vieraskielisten lomakkeiden lähettäjille millään tavalla, ellette halua tietojanne kyseiseen julkaisuun. Jos ette ole varma viestin asiallisuudesta, ottakaa yhteys meihin asian tarkistamiseksi.