Muista tutustua myös Jyväskylän Messut Oy:n yleisohjeisiin ja OSALLISTUMISEHTOIHIN

Yhteyshenkilöt

Myyntipäällikkö Mika Venäläinen
050 432 4666, mika.venalainen@paviljonki.fi

Myyntisihteeri Tuula Rahikainen
050 462 1232, tuula.rahikainen@paviljonki.fi

Aukioloajat

Julkaisemme aikataulut tässä lähempänä tapahtumaa.

Messuopas

Nettisivujemme näytteilleasettajalistassa julkaistaan yhteystietojen lisäksi kuvaus tuotteistanne ja palveluistanne. Tiedot ilmoitetaan Extranetin kautta.

Markkinointi

Yhdessä teemme onnistuneen tapahtuman! Yrityksenne omat kanavat ovat oivallisia paikkoja kertoa asiakkaillenne osallistumisestanne messuille. Teidän kannattaakin esim. rakentaa linkki nettisivuiltanne osoitteeseen www.kirjaruokaviini.fi.

ASIAKASKORTIT

Asiakaskortteja kannattaa hyödyntää ennakkomarkkinoinnissa, niin asiakastilaisuuksissa kuin kohdemarkkinoinnissakin. Lähettämällä kutsuja varmistatte, että juuri teidän asiakkaanne osaavat tulla paikalle ja tutustumaan osastoonne.

Asiakaskortit tulee tilata erikseen.

Tiedotus

Voitte toimittaa medialle tarkoitetut tiedotteenne meille etukäteen (tuula.rahikainen@paviljonki.fi), lisäämme ne nettisivuillemme median edustajien ladattaviksi. Messujen aikana toivomme teidän toimittavan omat tiedotteet Lutakonaukion aulan infopisteeseen tai suoraan lehdistötilaan (Klubi) niitä varten varatulle hyllylle.

Tilausten tekeminen

Kaikki tarvitsemanne tilaukset voi tehdä Extranetistä.

Osaston suunnittelu ja rakentaminen

Jyväskylän Messujen oma näyttelytekninen osasto suunnittelee ja rakentaa messuosastoja toiveiden mukaan. Huolehdimme myös osastorakenteiden messujen aikaisesta huollosta. Lisätietoja osaston suunnittelusta ja rakentamisesta löydät näyttelyteknisen osastomme sivuilta.

Pysäköinti

Rakentamis- ja purkuaikana tarjoamme veloituksettoman pysäköinnin alueella P3 (paikkoja on kuitenkin rajoitetusti). Rakentamis-/purkuajan pysäköintikortit saa päiväkohtaisesti alueen valvojilta näytteilleasettaja- tai rakentajakorttia näyttämällä, emme lähetä pysäköintikortteja etukäteen. Paviljongin pysäköintialueet ovat kaupungin pysäköinninvalvonnan alaisia, joten pysäköintikortti on laitettava selvästi näkyviin auton tuulilasiin rakennus- ja purkuaikoina.

Messuaikana pysäköinti on maksullista kaikille. Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisään Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisään Uno Savolan kadulta). Kävelymatkan päässä Paviljongista on myös runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa. Hyvä vaihtoehto on siis jättää auto hotellille tai muuten keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta messuille.

Raskas kalusto tulee siirtää pois Paviljongin alueelta messupäivien ajaksi.

Lisätietoja saapumisesta ja pysäköinnistä

Tunnistekortit

Näytteilleasettajakortit toimivat kulkulupana koko tapahtuman ajan, ensimmäisestä rakennuspäivästä viimeiseen purkupäivään. Näytteilleasettajakortit tulostetaan itse netistä, linkki Extranetissä. Palvelussa täytetään henkilön nimi, (titteli), yritys sekä sähköpostiosoite, johon vahvistusviesti ja korttituloste halutaan lähetettäväksi.

Jokainen kortin tarvitsija voi joko itse tulostaa korttinsa tai yksi henkilö voi huolehtia kaikkien kortit.

Rakentaja-/purkajakortit on tarkoitettu lähinnä ulkopuolisille rakentajille ja ne oikeuttavat liikkumiseen alueella vain rakennus- ja purkuaikoina. Kortteja voi noutaa messutoimistosta.

Toimitusosoite

Postin kautta saapuvat lähetykset:
Jyväskylän Messut / Tapahtuman nimi
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
PL 127
40100 JYVÄSKYLÄ

Tavarantoimitukset B-halliin (kuljetusyhtiö):
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Schaumanin Puistotie 18 / huolto-ovi B2 tai B3
40100 JYVÄSKYLÄ

Tavarantoimitukset C1-halliin (kuljetusyhtiö):
Jyväskylän Paviljonki / Tapahtuman nimi
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Lutakonaukio 12 / huolto-ovi C1
40100 JYVÄSKYLÄ

Lähetyksiin on merkittävä selvästi vastaanottaja sekä osastonumero.

Sähköt osastoilla

Näyttelyhalleista ja osastoilta katkaistaan sähköt yön ajaksi, joten mahdollisesti tarvittava yösähkö on tilattava erikseen.

Internet

Paviljongissa on tarjolla monia mahdollisuuksia internet-yhteyteen: maksullinen kiinteä liittymä, veloituksettomat WLAN-verkot sekä tietokone näytteilleasettajien taukotilassa.

Ravintolapalvelut

Paviljongin alueella on useita kahvilapisteitä sekä ravintoloita, joiden monipuolisesta tarjonnasta löytyy vatsantäytettä niin pieneen kuin isoonkin nälkään.
Osastotarjoiluihin Paviljonki Ravintoloilla on monipuolinen, valmis valikoima, ja tarvittaessa suunnittelemme osastoille juuri toiveiden mukaisen tarjoilun.
Tilaukset etukäteen: tuula.rahikainen@paviljonki.fi
Tilaukset tapahtuman aikana: Ständipalvelu puh. 050 409 9003.

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee koko tapahtuman ajan Lutakonaukion aulassa. Sieltä voi mm. vuokrata ripustuskoukkuja sekä ostaa mattoteippiä ja silikonitarroja seiniin kiinnitystä varten.

Näytteilleasettajien taukotila

Näytteilleasettajien taukotilana toimii K100 Klubi, jonka sisäänkäynti löytyy Lutakonaukion aulasta, läheltä Kongressisisäänkäyntiä. Taukotilassa voi käydä levähtämässä ja vaikka lukaisemassa päivän lehdet tai lukemassa sähköpostin netin kautta.

Kiinnittäminen

Hallien seiniin on kaikenlainen kiinnittäminen kielletty.

Hallien lattiaan voi kiinnittää vain sellaisella teipillä, joka irtoaa lattiasta jälkiä jättämättä. Kiinnityksiin suosittelemme Eurocel 704- tai ominaisuuksiltaan vastaavaa teippiä. Eurocel 704 -teippiä voi etukäteen tilata Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekniikalta tai ostaa Paviljongin messutoimistosta. Mikäli kiinnittämisessä käytetään teippejä, joiden poistaminen rikkoo lattian maalipinnan tai jättää jälkiä, veloitamme korjaus- / siivouskulut näytteilleasettajalta tai osaston rakentajalta.

Seinäelementtien maalaaminen ja niihin liimaaminen on kielletty. Runkoprofiileihin voi kiinnittää somistusmateriaaleja ripustamalla. Seinälevyihin voi kiinnittää somistus-materiaaleja toimivilla tarroilla, esim. Pro Contact tai Powertrips sekä huopapintaisiin seinälevyihin myös somistusneuloilla. Silikonitarroja voi ostaa messutoimistosta.

Näytteilleasettajan on itse poistettava kiinnitetyt materiaalit elementeistä ennen osaston purkamista. Näytteilleasettaja tai osaston rakentaja vastaa myös omien lattiateippien poistosta.

Jätehuolto

Alihankkijamme noutaa veloituksetta osastojen rakentamisesta syntyvät normaalit rakennus- ja purkujätteet, pakkausmateriaalin yms. kierrätykseen. Erikoisosastojen (esim. puurakenteiset osastot) jätehuollosta annamme erillisen tarjouksen.

Tapahtuma-aikana hoidamme jätteiden noudon, mikäli olet tilannut osastosiivouksen. Jos osastosiivousta ei ole tilattu ja teille on kertynyt poisvietävää roskaa, tulee roskat toimittaa itse halleissa sijaitseviin jäteastioihin ja huolehtia lajittelusta – pyydämme seuraamaan jäteastioissa olevia opasteita. Halleissa on energiajätteen lisäksi astiat myös kaatopaikkajätteelle sekä keräyspaperille ja -pahville.

Ulkona oleviin keräyspisteisiin ei tule viedä mitään roskia.