Muistathan tutustua myös Jyväskylän Messut Oy:n ohjeisiin ja ehtoihin.

OSALLISTUMISEHDOT

Yleisohjeet

SAAPUMINEN jA pysäköinti

Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään Paviljongissa, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä.

Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Sisäänajo pääoville Rantaväylältä (E 63) Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan. Bussit ja junat saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta on ylikulkusilta suoraan Paviljongin pääsisäänkäynnille.

Rakentamis- ja purkuaikana tarjoamme veloituksettoman pysäköinnin alueella P3 (paikkoja rajoitetusti). Rakentamis-/purkuajan pysäköintikortit saatte päiväkohtaisesti alueen valvojilta näytteilleasettaja- tai rakentajakorttia näyttämällä, emme lähetä niitä etukäteen. Pysäköintikortti on laitettava selvästi näkyviin auton tuulilasiin rakennus- ja purkuaikoina.

Messuaikana pysäköinti on maksullista kaikilla alueilla. Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisäänkäynti Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisäänkäynti Uno Savolan kadulta). Katso pysäköinti hinnastot sekä vapaiden pysäköintipaikkojen tilanne alta .

Lisäksi Paviljongin B-hallin takana on näytteilleasettajille tarkoitettu pysäköintialue P-Paviljonki 3. P3-alueella veloitus on 10 € / vrk, joka maksetaan käteisellä alueen valvojille.

Raskas kalusto tulee siirtää pois Paviljongin alueelta messupäivien ajaksi. Yksi vaihtoehto on Killerin ravirata, osoite Vesangantie 24.

TILAUSTEN TEKEMINEN

Avaamme hieman myöhemmin Extranet-palvelun, jossa voit sähköisesti tehdä kaikki tarvitsemanne tilaukset ja näet ajan tasalla olevat tiedot jo tehdyistä tilauksista.

Kaikki osastopalvelut voit tehdä extranetin kautta. Lisätietoja osastopalveluista (osaston rakentaminen, ravintolapalvelut, jätehuolto ja siivous, internet, sähkö/vesi/viemäri/paineilma ja messulogistiikka) Osastopalvelut-sivulta.

MESSUOPAS

Paikan päällä jaettavassa messuoppaassa julkaistaan nimilista näytteilleasettajista, ohjelma sekä messualueen kartta.

Nettisivujemme näytteilleasettajalistassa julkaistaan yhteystietojen lisäksi kuvaus tuotteistanne ja palveluistanne ja/tai luettelo päämiehistänne tuotteineen, mikäli olet ilmoittanut tiedot meille Extranetin kautta.

MARKKINOINTI

Yhdessä teemme onnistuneen tapahtuman! Yrityksenne omat kanavat ovat oivallinen paikka kertoa asiakkaillenne osallistumisestanne tapahtumaan. Voit mm. rakentaa nettisivuiltanne linkin osoitteeseen www.jklrakennusmessut.fi, josta kiinnostuneet saavat lisätietoja tapahtumasta. Somesta löydätte meidät Instasta, Facebookista ja Twitteristä.

Lisäämme tähän lähempänä tapahtumaa käyttöönne tapahtuman markkinointimateriaaleja.

Lisänäkyvyyttä yrityksellenne!

Yrityksellänne on mahdollisuus saada kauttamme veloituksetonta lisänäkyvyyttä mm. seuraavilla tavoilla:
· Voitte pitää tietoiskun messujen tapahtumalavalla
· Voimme lisätä yrityksenne lyhyitä infoja nettisivujemme teemat-osioon, mikäli teillä on teemaan liittyen osastollanne uutuustuotteita, palveluita tai ohjelmaa, mistä haluatte tiedottaa kävijöitä.
· Voimme tehdä samalla some-noston osastostanne, jos laitatte meille tarvittavat tiedot (tekstikuvaus/kuva/linkki haluamanne sivulle tms).
Lisätiedot ja varaukset: tuula.rahikainen@paviljonki.fi

Lisäksi ostettavissa on 14 kpl mainospaikkoja Paviljongin LED-Screeneille, paikat myydään varausjärjestyksessä. Pääscreen (9 m) sijaitsee ulkona Lutakonaukion sisäänkäynnin vieressä ja kaksi muuta screeniä (4,5 m) näyttelyalueella.
Mainoksen pituus on max. 15 sek, mainos voi olla video- tai kuvamateriaalia. Mainokset pyörivät jokaisella screenillä messujen ajan n. 20 kertaa tunnissa.
Lisätiedot ja varaukset: hanna.kiilamaa@paviljonki.fi

KUTSUT

Asiakaskutsuja kannattaa hyödyntää ennakkomarkkinoinnissa! Kutsuja käyttäneistä henkilöistä saamanne rekisterin mukaan on helppo hoitaa myös jälkimarkkinointia.

Lisäämme tähän ohjeet kutsujen tilaamisesta lähempänä tapahtumaa.

TIEDOTUS

Voit toimittaa medialle tarkoitetut tiedotteenne meille etukäteen osoitteeseen tuula.rahikainen@paviljonki.fi, lisäämme ne nettisivuillemme median edustajien ladattaviksi.

Messujen aikana toivomme teidän toimittavan omat tiedotteet Lutakonaukion aulan infopisteeseen tai suoraan lehdistötilaan (Klubi) niitä varten varatulle hyllylle.

OMAT ASIAKASTILAISUUDET

Messujen yhteydessä voitte järjestää myös omia asiakastilaisuuksia: juhlia, kokouksia tai seminaareja. Paviljongissa on useita luentosaleja, kokous- ja ryhmätyötiloja. Lisätiedot myyntisihteeri Tuula Rahikainen, puh. 050 462 1232 tai tuula.rahikainen@paviljonki.fi.

KUTSUVIERASILTA

Lisäämme tähän tietoa kutsuvierasillasta lähempänä tapahtumaa.

YHTEYSHENKILÖT

Myyntipäällikkö
Tanja Hurttia, puh. 050 362 2548, tanja.hurttia@paviljonki.fi.

Myyntisihteeri
Tuula Rahikainen, puh. 050 462 1232, tuula.rahikainen@paviljonki.fi.

Näyttelytekniikan projektimyyjä
Ari Hänninen, puh. 050 559 7601, ari.hanninen@paviljonki.fi.

AIKATAULUT

Päivitämme rakennus- ja purkuaikataulut tähän lähempänä tapahtumaa.

MESSUTOIMISTO

Messutoimisto palvelee koko tapahtuman ajan Lutakonaukion aulassa. Sieltä voi vuokrata ripustuskoukkuja sekä ostaa mattoteippiä ja silikonitarroja seiniin kiinnitystä varten. Lutakonaukion aulasta saatte myös maksullisen kopiointipalvelun. Messuaikana teitä palvelee info myös Uno Savolan kadun aulassa.

MESSUHUOLINTA

TOIMITUSOSOITE

Mikäli lähetätte tavaraa postin kautta, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / Jyväskylän Rakennusmessut
PL 127
40101 Jyväskylä

Mikäli käytätte kuljetusyhtiötä ja osastonne on B-hallissa, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / Jyväskylän Rakennusmessut
Schaumanin Puistotie 18 / huolto-ovi B2, B3 TAI B4
40100 Jyväskylä

Mikäli käytätte kuljetusyhtiötä ja osastonne on C1-hallissa, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / Jyväskylän Rakennusmessut
Lutakonaukio 12 / huolto-ovi C1
40100 Jyväskylä

Mikäli käytätte kuljetusyhtiötä ja osastonne on D-hallissa, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / Jyväskylän Rakennusmessut
Uno Savolan katu 2 / huolto-ovi D2
40100 Jyväskylä

Lähetyksiin on merkittävä selvästi vastaanottaja sekä osastonumero.

Tavaroita saa toimittaa ensimmäisestä virallisesta rakennuspäivästä lähtien.

Varmistakaa etukäteen, milloin tavarat tuodaan osastollenne. Mikäli ette voi itse olla niitä vastaanottamassa, voit tilata palvelun Suomen Messulogistiikalta (Erkki Koski, puh. 040 546 9555, erkki.koski@smlog.fi). Heiltä voitte tilata myös muut messulogistiikkaan liittyvät palvelut (esim. varastoinnin ja trukkipalvelut) tai vaikka koko logistiikkakoordinoinnin. Heidän palvelupisteensä rakentamis- ja purkuaikoina on messutoimiston tiskillä, Uno Savolan kadun sisäänkäynnin aulassa.

TUNNISTEKORTIT

Näytteilleasettajakortit toimivat kulkulupana koko tapahtuman ajan, ensimmäisestä rakennuspäivästä viimeiseen purkupäivään.
Rakentaja-/purkajakortit on tarkoitettu lähinnä ulkopuolisille rakentajille ja ne oikeuttavat liikkumiseen alueella vain rakennus- ja purkuaikoina.

Sekä näytteilleasettaja- että rakentaja-/purkajakortit tulee tulostaa itse, linkit löytyvät Extranet-palvelusta.

KIINNITTÄMINEN

Hallien seiniin on kaikenlainen kiinnittäminen kielletty.

Hallien lattiaan voi kiinnittää vain sellaisella teipillä, joka irtoaa lattiasta jälkiä jättämättä. Kiinnityksiin suosittelemme Eurocel 704- tai ominaisuuksiltaan vastaavaa teippiä. Eurocel 704 -teippiä voi etukäteen tilata Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekniikalta tai ostaa Paviljongin messutoimistosta hintaan 17 € + ALV / rulla (50 mm / 50 m). Mikäli kiinnittämisessä käytetään teippejä, joiden poistaminen rikkoo lattian maalipinnan tai jättää jälkiä, veloitamme korjaus- / siivouskulutnäytteilleasettajalta tai osaston rakentajalta.

Seinäelementtien maalaaminen ja niihin liimaaminen on kielletty. Runkoprofiileihin voi kiinnittää somistusmateriaaleja ripustamalla. Seinälevyihin voi kiinnittää somistus-materiaaleja toimivilla tarroilla, esim. Pro Contact tai Powertrips sekä huopapintaisiin seinälevyihin myös somistusneuloilla. Silikonitarroja voi ostaa messutoimistosta.

Näytteilleasettajan on itse poistettava kiinnitetyt materiaalit elementeistä ennen osaston purkamista. Näytteilleasettaja tai osaston rakentaja vastaa myös omien lattiateippien poistosta.

NÄYTTEILLEASETTAJIEN TAUKOTILA

Näytteilleasettajien taukotilana toimii K100 Klubi, jonka sisäänkäynti löytyy Lutakonaukion aulasta, läheltä Kongressisisäänkäyntiä. Taukotilassa voi käydä levähtämässä ja vaikka lukaisemassa päivän lehdet tai lukemassa sähköpostin netin kautta.

VAROITUS HAKEMISTOHUIJAREISTA

Eräät messuillamme mukana olleet yritykset ovat saaneet tietopyynnöksi naamioituja kirjeitä ainakin FAIR Guide ja EXPO Guide -nimisiltä julkaisuilta. Kirjeessä tarjotaan yrityksen tietoja sähköiseen hakemistoon. Jyväskylän Messuilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Älkää siis vastatko lomakkeiden lähettäjille millään tavalla, ellette halua tietojanne kyseiseen julkaisuun. Jos ette ole varma viestin asiallisuudesta, ottakaa yhteys meihin asian tarkistamiseksi.