Muistathan tutustua myös Jyväskylän Messut Oy:n ohjeisiin ja ehtoihin.

OSALLISTUMISEHDOT

Yleisohjeet

tilausten tekeminen

Olemme avanneet Extranet-palvelun, jossa voit sähköisesti tehdä kaikki tarvitsemanne tilaukset ja näet ajan tasalla olevat tiedot jo tehdyistä tilauksista. Saat tunnuksesi ja linkin palveluun messujärjestäjältä.

OSASTOPALVELUT

Lisätietoa osastopalveluista kuten siivouksesta, internet-yhteyksistä, ravintolapalveluista näytteilleasettajille, sähkö-, vesi-, viemäri- ja paineilmaliittymistä sekä messulogistiikasta löydät Osastopalvelut-sivulta.

aikataulu

 

osaston suunnittelu ja rakentaminen

Jyväskylän Messujen oma näyttelytekninen osasto suunnittelee ja rakentaa messuosastoja toiveiden mukaan. Huolehdimme myös osastorakenteiden messujen aikaisesta huollosta. Lisätietoja osaston suunnittelusta ja rakentamisesta löydät näyttelyteknisen osastomme sivuilta.

MARKKINOINTI

Yhdessä teemme onnistuneen tapahtuman! Yrityksenne omat kanavat ovat oivallinen paikka kertoa asiakkaillenne osallistumisestanne tapahtumaan. Voit mm. rakentaa nettisivuiltanne linkin osoitteeseen www.finnmateria.fi, josta kiinnostuneet saavat lisätietoja tapahtumasta.

Alta löydät ladattavat materiaalit, jota voi käyttää nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, sähköpostissa ja muussa markkinoinnissa.

Lataa materiaalit (zip-paketti)

MESSUOPAS

Näytteilleasettajien nimi ja osastonumero julkaistaan www-sivujen näytteilleasettajat-listassa. Yrityksen lisätiedot voi ilmoittaa Extranetin kautta.

MESSUTOIMISTO

Messutoimisto palvelee koko tapahtuman ajan Lutakonaukion aulassa. Sieltä voi vuokrata ripustuskoukkuja sekä ostaa mattoteippiä ja silikonitarroja seiniin kiinnitystä varten. Lutakonaukion aulasta saatte myös maksullisen kopiointipalvelun. Messuaikana teitä palvelee info myös Uno Savolan kadun aulassa.

NÄYTTEILLEASETTAJIEN TAUKOTILA

Näytteilleasettajien taukotilana toimii K100 Klubi, jonka sisäänkäynti löytyy Lutakonaukion aulasta, läheltä Kongressisisäänkäyntiä. Taukotilassa voi käydä levähtämässä ja vaikka lukaisemassa päivän lehdet tai lukemassa sähköpostin netin kautta.

TIEDOTUS

Voitte toimittaa medialle tarkoitetut tiedotteenne meille etukäteen (tiina.lampinen@paviljonki.fi), lisäämme ne nettisivuillemme median edustajien ladattaviksi.

Messujen aikana toivomme teidän toimittavan omat tiedotteet Lutakonaukion aulan infopisteeseen tai suoraan lehdistötilaan (Klubi) niitä varten varatulle hyllylle.

Pysäköinti

Rakentamis- ja purkuaikana tarjoamme veloituksettoman pysäköinnin alueella P3 (paikkoja on kuitenkin rajoitetusti). Rakentamis-/purkuajan pysäköintikortit saatte päiväkohtaisesti alueen valvojilta näytteilleasettaja- tai rakentajakorttia näyttämällä, emme lähetä pysäköintikortteja etukäteen. Paviljongin pysäköintialueet ovat kaupungin pysäköinninvalvonnan alaisia, joten pysäköintikortti on laitettava selvästi näkyviin auton tuulilasiin rakennus- ja purkuaikoina.

Messuaikana pysäköinti on maksullista kaikilla alueilla ja se maksetaan suoraan automaatteihin tai alueen valvojille.

Tarkemmat tiedot saapumisesta ja pysäköinnistä

 

TUNNISTEKORTIT

Näytteilleasettajakortit toimivat kulkulupana koko tapahtuman ajan, ensimmäisestä rakennuspäivästä viimeiseen purkupäivään. Rakentaja-/purkajakortit on tarkoitettu lähinnä ulkopuolisille rakentajille ja ne oikeuttavat liikkumiseen alueella vain rakennus- ja purkuaikoina ja kyseiset kortit on noudettavissa info-pisteestä.

Näytteilleasettajakortit tulostetaan itse näytteilleasettajan omien tietojen hallinnointipalvelussa. Palvelussa täytetään henkilön nimi, (titteli), yritys sekä sähköpostiosoite, johon vahvistusviesti ja korttituloste halutaan lähetettäväksi. Tunnistekortti tulostetaan itse ja se tulee muistaa ottaa mukaan! Hallinnointipalvelun linkki ja tunnukset lähetetään sopimuksen yhteyshenkilölle.

  • ”Yrityksen ja yhteyshenkilön tiedot” -välilehdellä voit tulostaa suoraan oman näytteilleasettajan tunnistekorttisi tai lähettää sen sähköpostiin.
  • ”Muu osastohenkilökunta” -välilehdellä voit lisätä osastolla työskentelevien henkilöiden tiedot sekä tulostaa heille tunnistekortit valmiiksi tai lähettää kortit sähköpostina.

Muovitaskut ja kaulanauhat saatte Lutakonaukion infopisteestä.

KUTSUT

Lähettämällä kutsuja varmistat, että juuri teidän asiakkaanne osaavat tulla paikalle ja tutustumaan osastoonne. Kutsun saajien tulee rekisteröityä Internetin kautta ja rekisteröityneistä henkilöistä saamanne tiedoston mukaan on helppo hoitaa jälkimarkkinointia.

SUOSITTELEMME SÄHKÖISTÄ KUTSUMISTA

Sähköinen kutsuminen tapahtuu Näytteilleasettajan hallinnointipalvelussa, johon kirjautumisen ohjeet lähetämme erikseen sopimuksen yhteyshenkilölle. Käytöönne tulee yrityskohtainen kutsukoodi, jota käyttävät rekisteröityvät suoraan yrityksesi kutsumiksi ja näet heidän tiedot järjestelmästä. Hallinnointipalvelussa on valmis sähköisen kutsun pohja, johon voit lisätä haluamasi tekstin sekä sähköpostilistan vastaanottajista.

Lähetämme sinulle automaattisesti 50 kpl Kutsuvierasillan kutsukortteja lähetettäväksi asiakkaille. Voit halutessasi tilata veloituksettomia Kutsuvierasillan kutsuja lisää. Ne kelpaavat sisäänpääsyksi vain kutsuvierasiltana. Näytteilleasettajilla on tilaisuuteen vapaa pääsy näytteilleasettajakortilla.

Mikäli tarvitsette painettuja messukutsuja, myös se on mahdollista. Veloituksettomia asiakaskutsuja voit tilata Extranet-palvelumme kautta. Voit tilata kutsut myös omalla painatuksella, jolloin painamme kutsuja -kenttään valmiiksi yrityksenne nimen tai logon sekä osastonumeron. Painatushinnat määräytyvät painettavan korttimäärän mukaan. Hinnat löytyvät Extranet-palvelusta.

ohjelma

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus järjestää messupäivien aikana omia tietoiskuja / tuote-esittelyjä messualueelle rakennettavassa tietoiskutilassa. Yhden tietoiskun kesto on 15–20 minuuttia, ajat 1/2 tunnin välein. Ajat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä (esitys/yritys). Tietoiskut julkaistaan messujen nettisivuilla.

Omat asiakastilaisuudet: juhlat, kokoukset tai vaikka tuotelanseeraukset onnistuvat meillä helposti. Paviljongissa on useita luentosaleja, kokous- ja ryhmätyötiloja 10-100 henkilölle sekä muuntuva 1200 hengen auditorio. Tarjoilut onnistuvat sekä varattuun tilaan että pääravintolaamme, pienistä kokouskahvituksista isoihin illallisiin.

Tilaesittelystä löydätte tietoja tiloistamme, ja talon koko henkilökunta auttaa mielellään tilaisuuksienne suunnittelussa ja toteutuksessa.

Varaukset: myyntisihteeri Tiina Lampinen, puh. 050 462 2944, tiina.lampinen(at)paviljonki.fi.

MAJOITUS

Katso Jyväskylän hotellitarjonta tästä.

MESSUHUOLINTA

Toimitusosoite

Mikäli lähetätte tavaraa postin kautta, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / FinnMateria 2022
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
PL 127
40101 Jyväskylä

Mikäli käytätte kuljetusyhtiötä, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / FinnMateria 2022
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Schaumanin Puistotie 18 / huolto-ovi B3
40100 Jyväskylä

Lähetyksiin on merkittävä selvästi vastaanottaja sekä osastonumero.

Varmistakaa etukäteen, milloin tavarat tuodaan osastollenne. Mikäli ette voi itse olla niitä vastaanottamassa, voit tilata palvelun Suomen Messulogistiikalta (Erkki Koski, puh. 040 546 9555, erkki.koski(at)smlog.fi). Heiltä voitte tilata myös muut messulogistiikkaan liittyvät palvelut (esim. varastoinnin ja trukkipalvelut) tai vaikka koko logistiikkakoordinoinnin.

VAROITUS HAKEMISTOHUIJAREISTA

Eräät messuillamme mukana olleet yritykset ovat saaneet tietopyynnöksi naamioituja kirjeitä ainakin FAIR Guide ja EXPO Guide -nimisiltä julkaisuilta. Kirjeessä tarjotaan yrityksen tietoja sähköiseen hakemistoon. Vaikka lomakkeessa viitataan messutapahtumaamme,

Jyväskylän Messuilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Älkää siis vastatko vieraskielisten lomakkeiden lähettäjille millään tavalla, ellette halua tietojanne kyseiseen julkaisuun. Jos ette ole varma viestin asiallisuudesta, ottakaa yhteys meihin asian tarkistamiseksi.