Muistathan tutustua myös Jyväskylän Messut Oy:n ohjeisiin ja ehtoihin.

OSALLISTUMISEHDOT

Yleisohjeet

tilausten tekeminen

Olemme avanneet Extranet-palvelun, jossa voit sähköisesti tehdä kaikki tarvitsemanne tilaukset ja näet ajan tasalla olevat tiedot jo tehdyistä tilauksista. Saat tunnuksesi ja linkin palveluun messujärjestäjältä.

aikataulu

Kutsuvierasilta:
Tiistai 17.11.2020 klo 17-20

Messut avoinna:

Ke 18.11.2020 klo 10-17
To 19.11.2020 klo 10-16

Takemmat rakennus- ja purkuaikataulut löydät tästä.

osaston suunnittelu ja rakentaminen

Jyväskylän Messujen oma näyttelytekninen osasto suunnittelee ja rakentaa messuosastoja toiveiden mukaan. Huolehdimme myös osastorakenteiden messujen aikaisesta huollosta. Lisätietoja osaston suunnittelusta ja rakentamisesta löydät näyttelyteknisen osastomme sivuilta.

kiinnittäminen

Hallien seiniin on kaikenlainen kiinnittäminen kielletty.

Hallien lattiaan voi kiinnittää vain sellaisella teipillä, joka irtoaa lattiasta jälkiä jättämättä. Kiinnityksiin suosittelemme Eurocel 704- tai ominaisuuksiltaan vastaavaa teippiä. Eurocel 704 -teippiä voi etukäteen tilata Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekniikalta tai ostaa Paviljongin messutoimistosta hintaan 17 € + ALV / rulla (50 mm / 50 m). Mikäli kiinnittämisessä käytetään teippejä, joiden poistaminen rikkoo lattian maalipinnan tai jättää jälkiä, veloitamme korjaus- / siivouskulut näytteilleasettajalta tai osaston rakentajalta.

Seinäelementtien maalaaminen ja niihin liimaaminen on kielletty. Runkoprofiileihin voi kiinnittää somistusmateriaaleja ripustamalla. Seinälevyihin voi kiinnittää somistus-materiaaleja toimivilla tarroilla, esim. Pro Contact tai Powertrips sekä huopapintaisiin seinälevyihin myös somistusneuloilla. Silikonitarroja voi ostaa messutoimistosta.

Näytteilleasettajan on itse poistettava kiinnitetyt materiaalit elementeistä ennen osaston purkamista. Näytteilleasettaja tai osaston rakentaja vastaa myös omien lattiateippien poistosta.

JÄTEHUOLTO JA SIIVOUS

Katso tarkemmat tiedot siivouksesta ja jätehuollosta Osastopalvelut-sivulta.

INTERNET

Paviljongissa on tarjolla monia mahdollisuuksia internet-yhteyteen: maksullinen kiinteä liittymä, veloituksettomat WLAN-verkot sekä tietokone näytteilleasettajien taukotilassa.

Lisätiedot nettiyhteyksistä löydät Osastopalvelut-sivulta.

SÄHKÖT OSASTOLLA

Näyttelyhalleista ja osastoilta katkaistaan sähköt yön ajaksi, joten mahdollisesti tarvittava yösähkö on tilattava erikseen.

Lisätietoja sähköistyksestä löydät Osastopalvelut-sivulta.

LANGATTOMAT MIKROFONIT

Langattoman telelaitteen, esim. langattoman mikrofonin tai radiolähettimen käyttöön vaaditaan aina lupa tekniseltä tuottajalta, Mikko Rahkoselta (mikko.rahkonen(at)paviljonki.fi). Lupa on pyydettävä viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Langattoman telelaitteen käyttäjällä on oltava mukanaan Viestintäviraston myöntämä lupa laitteen käytölle.

MESSUOPAS

Lisäämme tähän tarkempaa tietoa messuoppaasta lähempänä tapahtumaa. Pääsette oppaan tietojen syöttämiseen Extranetin kautta.

SÄHKÖINEN MARKKINOINTI

Yhdessä teemme onnistuneen tapahtuman! Yrityksenne omat kanavat ovat oivallinen paikka kertoa asiakkaillenne osallistumisestanne tapahtumaan. Voit mm. rakentaa nettisivuiltanne linkin osoitteeseen www.finnmateria.fi, josta kiinnostuneet saavat lisätietoja tapahtumasta.

Media-välilehdeltä löytyy ladattavat materiaalit, jota voi käyttää nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, sähköpostissa ja muussa markkinoinnissa.

MESSUTOIMISTO

Messutoimisto palvelee koko tapahtuman ajan Lutakonaukion aulassa. Sieltä voi vuokrata ripustuskoukkuja sekä ostaa mattoteippiä ja silikonitarroja seiniin kiinnitystä varten. Lutakonaukion aulasta saatte myös maksullisen kopiointipalvelun. Messuaikana teitä palvelee info myös Uno Savolan kadun aulassa.

NÄYTTEILLEASETTAJIEN TAUKOTILA

Näytteilleasettajien taukotilana toimii K100 Klubi, jonka sisäänkäynti löytyy Lutakonaukion aulasta, läheltä Kongressisisäänkäyntiä. Taukotilassa voi käydä levähtämässä ja vaikka lukaisemassa päivän lehdet tai lukemassa sähköpostin netin kautta.

TIEDOTUS

Voitte toimittaa medialle tarkoitetut tiedotteenne meille etukäteen (tiina.lampinen@paviljonki.fi), lisäämme ne nettisivuillemme median edustajien ladattaviksi.

Messujen aikana toivomme teidän toimittavan omat tiedotteet Lutakonaukion aulan infopisteeseen tai suoraan lehdistötilaan (Klubi) niitä varten varatulle hyllylle.

 

TUNNISTEKORTIT

Näytteilleasettajakortit toimivat kulkulupana koko tapahtuman ajan, ensimmäisestä rakennuspäivästä viimeiseen purkupäivään. Rakentaja-/purkajakortit on tarkoitettu lähinnä ulkopuolisille rakentajille ja ne oikeuttavat liikkumiseen alueella vain rakennus- ja purkuaikoina ja kyseiset kortit on noudettavissa info-pisteestä.

Näytteilleasettajakortit tulostetaan itse näytteilleasettajan omien tietojen hallinnointipalvelussa. Palvelussa täytetään henkilön nimi, (titteli), yritys sekä sähköpostiosoite, johon vahvistusviesti ja korttituloste halutaan lähetettäväksi. Tunnistekortti tulostetaan itse ja se tulee muistaa ottaa mukaan! Hallinnointipalvelun linkki ja tunnukset lähetetään sopimuksen yhteyshenkilölle.

  • ”Yrityksen ja yhteyshenkilön tiedot” -välilehdellä voit tulostaa suoraan oman näytteilleasettajan tunnistekorttisi tai lähettää sen sähköpostiin.
  • ”Muu osastohenkilökunta” -välilehdellä voit lisätä osastolla työskentelevien henkilöiden tiedot sekä tulostaa heille tunnistekortit valmiiksi tai lähettää kortit sähköpostina.

Muovitaskut ja kaulanauhat saatte Lutakonaukion infopisteestä.

KUTSUT

Asiakaskutsuja kannattaa hyödyntää ennakkomarkkinoinnissa, niin asiakastilaisuuksissa kuin kohdemarkkinoinnissakin. Lähettämällä kutsuja varmistat, että juuri teidän asiakkaanne osaavat tulla paikalle ja tutustumaan osastoonne. Kutsun saajien tulee rekisteröityä Internetin kautta ja rekisteröityneistä henkilöistä saamanne rekisterin mukaan on helppo hoitaa jälkimarkkinointia.

Veloituksettomia asiakaskutsuja voit tilata Extranet-palvelumme kautta. Voit tilata kutsut myös omalla painatuksella, jolloin painamme kutsuja -kenttään valmiiksi yrityksenne nimen tai logon sekä osastonumeron. Painatushinnat määräytyvät painettavan korttimäärän mukaan. Hinnat löytyvät Extranet-palvelusta.

Lähetämme teille automaattisesti 50 kpl Kutsuvierasillan kutsukortteja lähetettäväksi asiakkaille. Voitte halutessanne tilata veloituksettomia Kutsuvierasillan kutsuja lisää.  Ne kelpaavat sisäänpääsyksi vain kutsuvierasiltana. Näytteilleasettajilla on tilaisuuteen vapaa pääsy näytteilleasettajakortilla. Mikäli olet tilannut myös Asiakaskutsuja, ne tulevat samassa paketissa suoraan painosta.

Painettavien kutsujen lisäksi löydätte Näytteilleasettajan hallinnointipalvelusta muokattavan sähköisen kutsupohjan, jota voitte välittää asiakkaillenne sähköpostilla. Kutsu sisältää yrityskohtaisen kutsukoodin, jota käyttämällä asiakkaanne automaattisesti valitsee yrityksenne kutsujaksi. Hallinnointipalveluun kirjautumisen ohjeet sekä tarkemmat tiedot sähköisestä kutsusta lähetämme erikseen sopimuksen yhteyshenkilölle.

avajaiset ja kutsuvierasilta

Lisäämme tähän tarkempaa tietoa hieman myöhemmin.

ohjelma

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus järjestää messupäivien aikana omia tietoiskuja / tuote-esittelyjä messualueelle rakennettavassa tietoiskutilassa. Yhden tietoiskun kesto on 15–20 minuuttia, ajat 1/2 tunnin välein. Ajat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä (esitys/yritys). Tietoiskut julkaistaan messujen nettisivuilla.

Omat asiakastilaisuudet: juhlat, kokoukset tai vaikka tuotelanseeraukset onnistuvat meillä helposti. Paviljongissa on useita luentosaleja, kokous- ja ryhmätyötiloja 10-100 henkilölle sekä muuntuva 1200 hengen auditorio. Tarjoilut onnistuvat sekä varattuun tilaan että pääravintolaamme, pienistä kokouskahvituksista isoihin illallisiin.

Tilaesittelystä löydätte tietoja tiloistamme, ja talon koko henkilökunta auttaa mielellään tilaisuuksienne suunnittelussa ja toteutuksessa.

Varaukset: myyntisihteeri Tiina Lampinen, puh. 050 462 2944, tiina.lampinen(at)paviljonki.fi.

RAVINTOLAPALVELUT

Paviljongin alueella on useita kahvilapisteitä sekä ravintoloita, joiden monipuolisesta tarjonnasta löytyy vatsantäytettä niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Osastotarjoiluihin Paviljonki Ravintoloilla on monipuolinen, valmis valikoima, ja tarvittaessa suunnittelemme osastoille juuri toiveiden mukaisen tarjoilun.

Lisätiedot löydät Osastopalvelut-sivulta.

Pysäköinti

Rakentamis- ja purkuaikana tarjoamme veloituksettoman pysäköinnin alueella P3 (paikkoja on kuitenkin rajoitetusti). Rakentamis-/purkuajan pysäköintikortit saatte päiväkohtaisesti alueen valvojilta näytteilleasettaja- tai rakentajakorttia näyttämällä, emme lähetä pysäköintikortteja etukäteen. Paviljongin pysäköintialueet ovat kaupungin pysäköinninvalvonnan alaisia, joten pysäköintikortti on laitettava selvästi näkyviin auton tuulilasiin rakennus- ja purkuaikoina.

Messuaikana pysäköinti on maksullista kaikilla alueilla. Pysäköinti maksaa joko 1 € / h tai 12 € / vrk, ja se maksetaan suoraan automaatteihin tai alueen valvojille.

MAJOITUS

Katso Jyväskylän hotellitarjonta tästä.

MESSUHUOLINTA

Toimitusosoite

Mikäli lähetätte tavaraa postin kautta, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / FinnMateria 2020
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
PL 127
40101 Jyväskylä

Mikäli käytätte kuljetusyhtiötä, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / FinnMateria 2020
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Schaumanin Puistotie 18 / huolto-ovi B3
40100 Jyväskylä

Lähetyksiin on merkittävä selvästi vastaanottaja sekä osastonumero.

Varmistakaa etukäteen, milloin tavarat tuodaan osastollenne. Mikäli ette voi itse olla niitä vastaanottamassa, voit tilata palvelun Suomen Messulogistiikalta (Erkki Koski, puh. 040 546 9555, erkki.koski(at)smlog.fi). Heiltä voitte tilata myös muut messulogistiikkaan liittyvät palvelut (esim. varastoinnin ja trukkipalvelut) tai vaikka koko logistiikkakoordinoinnin.

VAROITUS ”HAKEMISTOHUIJAREISTA”

Eräät messuillamme mukana olleet yritykset ovat saaneet tietopyynnöksi naamioituja kirjeitä ainakin FAIR Guide ja EXPO Guide -nimisiltä julkaisuilta. Kirjeessä tarjotaan yrityksen tietoja sähköiseen hakemistoon. Vaikka lomakkeessa viitataan messutapahtumaamme, Jyväskylän Messuilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Älkää siis vastatko vieraskielisten lomakkeiden lähettäjille millään tavalla, ellette halua tietojanne kyseiseen julkaisuun. Jos ette ole varma viestin asiallisuudesta, ottakaa yhteys meihin asian tarkistamiseksi.