PikkujouluCircus 19.11.2022

Pikkujoulut ovat suomalaisten rakastetuimpia juhlia ja siksi odotukset vuoden rennoimpia bileitä kohtaan ovat korkealla. Pikkujoulut eivät ole pikkujoulut, ellei niissä ole hauskaa ohjelmaa, herkullista ruokaa, maistuvia drinkkejä ja ennen kaikkea mahtavaa pikkujoulufiilistä. PikkujouluCircus on kaikkea tätä ja enemmän.

 

PikkujouluCircus − Suomen suurimmat pikkujoulut juhlitaan tänä vuonna 19.11.2022 Paviljongissa. Vuoden 2022 kuumimmissa pikkujouluissa bileet kattoon räjäyttävät Antti Tuisku, Erin, Anssi Kela ja housebändi Popkorn. PikkujouluCircuksessa nautitaan hyvästä ruoasta ja juomista sekä pidetään hauskaa myös rennoissa Circushuveissa.

Tutustu PikkujouluCircukseen täältä ja tule viettämään parhaat pikkujoulut ystävien kanssa PikkujouluCircukseen!

Joulu, Lahja & Käsityö -messut 26.−27.11.2022

”Ei pehmeitä paketteja” kommentit unohtuvat lapsiltakin nopeasti, kun lahjan saaja pääsee avaamaan Joulu, Lahja & Käsityö -messuilta hankitut uniikit käsityöt. Tapahtumasta löydät pukinkonttiin niin käsityömestareiden upeat luomukset kuin ihanat jouluherkut ja lahjaideat.

Joulu, Lahja & Käsityö -messut on koko perheen joulutapahtuma, joka tarjoaa iloista joulutunnelmaa ja joulumieltä. Monipuolinen ohjelmaan sisältyy mm. jouluisia käsityöpajoja sekä vinkkejä ja neuvoja joka askartelijalle. Perheen pieniä ovat ilahduttamassa joulupukki ja Satu Sopanen & Tuttiorkesteri.

Tutustu Joulu, Lahja & Käsityö -messuihin täältä.

John Smith Rock Festival 2.-3.12.2022

Vaihtoehtoisen joulurauhan sekä kaikilla tavoin unohtumattoman kokemuksen Paviljongissa tarjoaa 2.−3.12.2022 John Smith Rock Festival.

John Smith Rock Festival tarjoaa kävijöilleen huikean tunnelman ja puitteet, iloisia ihmisiä sekä toistakymmentä etulinjan artistiryhmää, Suomesta ja ulkomailta.

Tutustu John Smith Rock Festival -tapahtumaan täältä.


Kuva: Mika Nuorva

Firman pikkujoulut 2023 Paviljongissa?
– pikkujoulujen varaus käynnissä!

Tiesitkö, että Paviljonki tarjoaa upeiden tilojen lisäksi ammattituottajien tiimin, joka loihtii mahtavia pikkujouluja yrityksille?

Tuottajamme luovat pikkujouluista täyden elämyksen. Valittu teema näkyy niin miljöössä ja visuaalisissa yksityiskohdissa kuin ruoka- ja juomatarjoilujen makumaailmassa. Ohjelma rakennetaan toiveiden mukaisesti ja pikkujouluja on tyypillisesti tähdittämässä Suomen ykkösartisti.

Pyydä tarjous organisaatiosi pikkujouluille 2023 Paviljongissa! Ota yhteys myyntipalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse: myyntipalvelu@paviljonki.fi ja 014 339 8143 (arkisin klo 9-15).


Kuva: Mika Nuorva

Kuva: Mika Nuorva

Kuva: Mika Nuorva