SOLO Sokos Hotel Paviljonki

Aivan Paviljongin vieressä sijaitsee palkittu Solo Sokos Hotel Paviljonki palveluineen. Solo Sokos Hotel Paviljonki on uniikki yhdistelmä yksilöllistä palvelua, kauniita yksityiskohtia ja keskisuomalaista järvimaisemaa keskellä kaupunkia. Rentouttavan yöpymisen lisäksi voit nauttia italialaisen keittiön herkuista Trattoria Aukiossa ja helliä hyvinvointiasi järven yllä kattokerroksen kuntosalilla ja saunaosastolla. Ja mikä parasta, yöpyessä Solo Sokos Hotel Paviljongissa, olet vain muutaman askeleen päässä messu- ja tapahtumakeskuksesta.

Muut Keski-Suomen alueen majoitusvaihtoehdot löydät kätevimmin Visit Jyväskylä Regionin majoitusosiosta!

Paviljonki Ravintola

Tapahtumien aikaan sinua palvelee Paviljongin omat ravintolapisteet, joiden tarjonta vaihtelee tapahtumittain. Lisätiedot yksittäisen tapahtuman ravintolapalveluista löydät tapahtuman omilta sivuilta.
Kiinteät ravintolapisteet ovat:

Kiinteiden pisteiden lisäksi tapahtumiin tehdään pop-up ravintolapisteitä, joiden määrä ja sijainnit suuunnitellaan tapahtuman mukaan.

Paviljonki Ravintolat on suurella sydämellä mukana myös ruokaan liittyvissä tärkeissä vastuullisuuskysymyksissä. Käytämme mahdollisuuksien mukaan eri tapahtumissa lähituottajia ja heidän tarjoamiaan raaka-aineita. Keski-Suomesta löytyy paljon laadukkaita elintarvikkeita, joita on ilo tarjoilla suomalaisille ja kansainvälisille kokous-, kongressi- ja messuvieraille.

Lue lisää keskisuomalaisesta lähiruoasta.

Paviljonki Ravintolat on mukana myös hävikin minimoinnissa, joka on yksi tärkeä teema toiminnassamme. ResQ :n kautta meiltä voi ostaa hävikkiruokaa.