Pidätkö asiakastyöstä ja innostutko visuaalisesti näyttävistä toteutuksista? Haluaisitko suunnitella työksesi hienoja näyttelytiloja asiakkaille eri tapahtumiin? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin mukavaan porukkaamme!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen dynaamiseen joukkoomme Paviljonkiin

NÄYTTELYOSASTOJEN SUUNNITTELIJAA

Hae täältä

Näyttelyosastojen suunnittelijana tehtävänäsi on saada asiakkaiden brändit kukoistamaan Paviljongissa järjestettävissä tapahtumissa.

Suunnittelet asiakkaille edustavia näyttelytiloja kuluttaja- ja ammattimessuille sekä muihin tapahtumiin. Laadit luonnoksia osastoista ja konsultoit aktiivisesti asiakkaita yhdessä parhaat osastoratkaisut löytäen.

Hoidat asiakkuuksiasi itsenäisesti ja vastaat myös näyttelytiloihin tarvittavien näyttelyrakenteiden ja alihankintapalveluiden myynnistä asiakkaillesi.

Käytännössä työskentelet erilaisissa tapahtumaprojekteissa ja johdat itse omaa työtäsi koskevan aikataulutuksen. Toimit osana mukavaa suunnittelutiimiä monipuolisessa työympäristössä, jossa teet aktiivista yhteistyötä myös mm. messuista vastaavien projektipäälliköiden ja useiden kumppaniverkostojen kanssa.

Toivomme sinulta

  • kokemusta suunnittelutyöstä ja kiinnostusta tilojen visuaaliseen suunnitteluun
  • asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • hyviä projektihallintataitoja ja ratkaisukeskeisyyttä
  • innokasta ja oma-aloitteista asennetta
  • vahvoja sosiaalisia- ja tiimityöskentelytaitoja
  • joustavuutta ja kykyä toimia useissa projekteissa yhtä aikaa

Eduksesi katsomme

Eduksesi katsomme 3D-hahmotuskyvyn ja kokemuksen jonkin 3D-mallinnusohjelman käytöstä, teknisen rakennusosaamisen sekä aiemman kokemuksen tapahtuma-alalta. Lisäksi luovuus, visuaalisuus ja kyky tuottaa uusia ideoita auttavat sinua menestymään roolissasi.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työn, jossa voit kehittää osaamistasi ja oppia uutta.

Tiiviissä työyhteisössämme vallitsee vahva yrityskulttuuri ja tekemisen meininki. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

”Parasta työssä ovat itsenäinen työ ja mahtavat työkaverit. Työ on vaihtelevaa ja sitä tehdään projekteissa, jotka etenevät eri vaiheissa. Samanlaisia päiviä ei ole, vaan työ sisältää monipuolista suunnittelua ja yhteistyötä eri asiakkaiden kanssa.”

− Näyttelyosastojen suunnittelutiimi Paviljongissa


Lähetä meille hakemuksesi

Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.9.2023 mennessä.

Hae täältä

Olemme erityisen ilahtuneita videohakemuksista ja toivomme ensisijaisesti niitä − kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi ja lähetä pian videohakemuksesi!

Lisätietoa

Lisätietoa työtehtävästä antavat arkisin:

  • myyntijohtaja Kimmo Kemppainen, Jyväskylän Messut: kimmo.kemppainen[at]paviljonki.fi, puh. 050 436 6571
  • Senior Consultant, Senior Partner, Harri Viitanen, MPS: harri.viitanen[at]mps.fi, puh. 040 719 9411

Tutustu osastosuunnittelijoidemme maailmaan alla olevista videoista!
Videoilla on mukana runsaasti esimerkkejä suunnittelemistamme osastoista.

Paviljonki − Elämyksiä suurella sydämellä

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on ainutlaatuinen kohtaamispaikka, jossa tarjoamme parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä!

Paviljongissa järjestetään vuosittain noin 1000 tapahtumaa, kuten messuja, kongresseja, näyttelyjä ja kokouksia, yritystapahtumia sekä konsertteja ja viihdetapahtumia. Paviljonki on yksi Suomen suurimmista tapahtumakeskuksista, jossa vierailee yli 400 000 asiakasta vuosittain.

Jyväskylän Messut Oy vastaa Paviljongin toiminnasta kokonaisuudessaan; järjestämme suosittuja ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita arvostettuja tapahtumia Paviljongissa ja muualla Suomessa. Vuokraamme Paviljongin muunneltavia tiloja ja tuotamme upeita tapahtumapalveluja muille tapahtumajärjestäjille.