Bonnie Tylerin konsertti 22.10.2021 siirtyy ja uusi ajankohta konsertille on 13.12.2022.

Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei käy, lippurahojen palautusta voi hakea linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

——————————————————–

Walesilaistähti Bonnie Tylerin Suomen-kiertue 2021 sisältää kaikkiaan kahdeksan konserttia ja uusina paikkakuntina mukaan tulevat Jyväskylä, Oulu ja Kuopio. Näiden lisäksi kiertue vierailee Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Tampereella ja Seinäjoella.

Kymmeniä miljoonia levyjä uransa aikana myynyt Bonnie Tyler muistetaan erityisesti hiteistään Total Eclipse of the Heart ja It’s a Heartache.  The World Starts Tonight -debyyttialbuminsa vuonna 1977 julkaissut käheä-ääninen Tyler tekee yhä aktiivisesti uutta musiikkia ja kiertää esiintymässä. Useasti Suomessakin vierailleen tähden tuorein Between the Earth -albumi julkaistiin viime vuoden keväällä. Levyllä on mukana lukuisia vierailijoita, kuten Francis Rossi sekä duetot Rod Stewartin, Cliff Richardin ja Barry Gibbin kanssa. Tyler muistetaan myös Iso-Britannian Euroviisuedustajana vuodelta 2013.