Omalla autolla pääset lähelle kätevästi

Omalla autolla pääset kätevästi perille asti ja parkkipaikkoja on tarjolla kahdessa pysäköintitalossa. Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Rantaväylältä (E 63) ajetaan Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan.

Paviljongin pysäköintitalot ovat P-Paviljonki 1 (Satamakatu 3) ja P-Paviljonki 2 (Uno Savolan katu 6). Paviljongin pysäköintialueita hallinnoi Jyväs-Parkki Oy ja kaikki P-alueet ovat maksullisia.

Auton voi myös pysäköidä keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta Paviljonkiin. Kävelymatkan päässä Paviljongista on runsaasti parkkitilaa.

Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä
puhelin 014 339 8100

Paviljongin pysäköintikartta

Linja-autolla Matkakeskukselle

Paviljonkiin pääsee kätevästi ympäri Suomen myös linja-autolla. Linja-autot saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta kävelysilta tuo suoraan Paviljonkiin. Liput ja aikataulut löydät Matkahuollon sivulta.

  • matkahuolto.fi
  • Jyväskylän Matkakeskus, Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä

Junalla Matkakeskukselle

Paviljonkiin pääsee kätevästi ympäri Suomen myös junalla. Junat saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta kävelysilta tuo suoraan Paviljonkiin. Liput ja aikataulut löydät VR:n sivulta.

  • vr.fi
  • Jyväskylän Matkakeskus, Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä

Lentokoneella Tikkakoskelle

Meille pääset myös lentäen! Lennot saapuvat Jyväskylän lentoasemalle, joka sijaitsee Tikkakoskella noin 23 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lento Helsingistä Jyväskylään kestää noin 35 min. ja ajomatka lentoasemalta Paviljonkiin noin 20 min.

Liput ja aikataulut löydät Finnairin sivulta.

Pysäköinti Paviljongissa

Paviljongissa on kaksi katettua pysäköintipaikkaa: Paviljonki 1 parkkihalli ja Paviljonki 2 parkkitalo. Lisäksi P3-pysäköintialue palvelee tapahtumista riippuen.

www.jyvasparkki.fi