Ota meihin yhteyttä, kun järjestät tapahtuman Paviljongissa! Meidän avulla tarjoat tapahtumaosallistujille helpon tavan majoitusvarauksiin keskitetysti yhdestä paikasta.

Olemme toimineet tapahtumajärjestäjien yhteistyökumppanina jo yli kymmenen vuotta. Näin autamme tapahtumasi majoitusvarauksissa

  • Varaamme toiveidesi mukaisen majoituskiintiön tapahtumallesi Jyväskylän hotelleista.
  • Luomme tapahtumasi majoitusvarauksista verkkokaupan, jossa kaikki majoitusvaihtoehdot ovat kätevästi verrattavissa.
  • Verkkokaupassa tapahtumaasi osallistujat pääsevät tutustumaan hintoihin ja varaamaan helposti itselleen sopivan majoituksen.
  • Tapahtumaan osallistuvien ei tarvitse tiedustella vapaita huoneita useasta eri hotellista, vaan kaikki tiedot saa keskitetysti meiltä, yhden palvelun kautta.

Ota yhteyttä:
Puhelin 014 339 8143 (arkisin klo 9-15)
Sähköposti myyntipalvelu@paviljonki.fi

 

Jyväskylän majoitustarjonta

Jyväskylässä on monipuolinen kattaus erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Hotellitarjontaa löytyy kaupungin keskustan vilinästä, Jyväsjärven upeista rantamaisemista sekä vilkkaan laskettelukeskuksen kupeesta. Jyväskylä on kompakti kaupunki, ja valtaosa hotelleista sijaitsee keskustassa palvelujen tuntumassa. Tapahtuma-asiakkaat pääsevät siirtymään hotelleilta vaivattomasti kävelymatkan päässä sijaitsevaan messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkiin.

Muihin Keski-Suomen alueen majoitusvaihtoehtoihin pääset kätevästi tutustumaan Visit Jyväskylä Regionin majoitusosiosta.

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Aivan Paviljongin vieressä sijaitsee palkittu Solo Sokos Hotel Paviljonki palveluineen. Solo Sokos Hotel Paviljonki on uniikki yhdistelmä yksilöllistä palvelua, kauniita yksityiskohtia ja keskisuomalaista järvimaisemaa keskellä kaupunkia. Rentouttavan yöpymisen lisäksi voit nauttia italialaisen keittiön herkuista Trattoria Aukiossa ja helliä hyvinvointiasi järven yllä kattokerroksen kuntosalilla ja saunaosastolla. Ja mikä parasta, yöpyessä Solo Sokos Hotel Paviljongissa, olet vain muutaman askeleen päässä messu- ja tapahtumakeskuksesta.