Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).

Pe 23.11.2018 Paviljongin Stand Up Show

Jyväskylän Paviljongissa paukahtaa!

Koe vuoden hauskin ilta ja anna stand up-koomikoiden pidentää ikääsi jopa 20 vuodella. Ei enää silmäpusseja eikä roikkuvaa leukaa.

Nauru on tämän talven uusi hittituote. Sitä tarjoilevat Aalto-maljakoista stand up -komiikan tohtori Jape Grönroos, Espoon suurin maanomistaja (Tuttu TV:stä, Nelosen Stand Up, Siskonpeli, Ismo, Noin Viikon Uutiset ja Onnenpyörä),
yli metrin pituinen ja hauskuudestaan monilla lavoilla ja metroasemilla tutuksi tullut helsinkiläinen leijonankesyttäjä Tuula Kolehmainen, sekä stand upin ammattikoululainen Matti Patronen. Ei yhtään alle tyydyttävää todistuksessa! Matti tulee Oulusta jos ehtii junaan. (Kyllä, sama mies, joka voitti vaimon Napakympistä ja Naurun Tasapainon). Soppaa hämmentämään heitetään vielä Mikko Vaismaa, toisella kädellä tämä virtuoosi hämmentää yleisöä ja toisella huumorin borssikeittoa.

Iltaa emännöi nauruhermoja kutkuttava ja tunnelmaa taivaisiin kohottava komiikan siniverinen Krisse Salminen! Krisse on tullut tutuksi lähes kaikista Suomen viihdeohjelmista, paitsi eduskunnan kyselytunnista.

Tätä iltaa muistellaan vielä joulupöydässäkin. Varaa siis paikkasi heti paikalla ja voit rentoutua.Antaa muiden ostaa joululahjat ja tehdä kaalilaatikot. Olet tehnyt jo enemmän kuin oman osasi. Tervetuloa viihtymään!
Pikkujoulutunnelmissa kun ollaan, ikäraja on K-18. Muutokset epätodennäköisiä, mutta mahdollisia. Ulkovaatteet ja varsinkin tiukat pipot jätetään eteispalveluun.

Esitys alkaa Wilhelm-salissa klo 19.00
K-18
Liput:Lippupiste