Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block1_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block2_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block3_linkki() (rivi 23 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

1.11. Hyväntekeväisyyskonsertti: Semmarit 

Konsertin järjestäjänä toimii LC JYVÄSKYLÄ CYGNAEUS

Konsertin tuotto
Konsertin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan keskisuomalaisten nuorten hyväksi yhteistyössä eri toimijoiden kanssa mm. JAMK ja Keski-Suomen Diabetesyhdistys. Kohteet ovat LIONS-järjestön 2018 painopistekohteita. Tärkeimpänä on vahvistaa nuorten elämänhallintaa, ehkäistä syrjäytymistä, rakentaa päihteetöntä elämää ja tukea nuorille suunnattua mielenterveystyötä sekä diabeteksen hallinnan parantamista.

Seminaarinmäen mieslaulajat
Seminaarinmäen mieslaulajat, lempinimeltään Semmarit, on Jyväskylässä toimiva vuonna 1989 perustettu mieskuoro. Ryhmän musiikki ei ole tavanomaista mieskuorolaulua, vaan rikkoo tarkoituksellisesti kuoromusiikin rajoja, joten sitä on varsin vaikea sijoittaa mihinkään tiettyyn musiikkityyliin. Musiikki juontaa kuitenkin juurensa rockista ja popista. Kappaleet ovat itse tehtyjä ja syntyvät koko kuoron yhteistyönä. Niissä ei enimmäkseen ole instrumentaalista säestystä, vaan säestys syntyy kuorolaisten omista äänistä. Yksittäisiä soittimia käytetään joissakin kappaleissa tehokeinona. Semmareiden käyttämiin soittimiin lukeutuu perinteisten kitaran ja pianon lisäksi muun muassa kazoo, djembe, didgeridoo, säkkipilli, vedellä täytetyistä olutpulloista rakennettu pan-huilu, kainalopierut, vessan ovi ja sepalus.

Seminaarinmäen mieslaulajien esiintymiset ovat yhtä poikkeuksellisia kuin kuoron musiikkikin. Jokainen Semmareiden konsertti on tarkasti suunniteltu yhdistelmä valolla ja savulla aikaansaatavia efektejä, usein huumoripitoista juontoa ja koreografiaa, sekä tietysti musiikkia. Kuorolla on langattomien mikrofonien järjestelmä, niin kutsutut headsetit, joka mahdollistaa draamallisten elementtien käytön ja vapaan liikkumisen ympäri lavaa. Kuorolaisten perusvaatetus on musta puku, mutta poikkeuksellista pukeutumistakin, esimerkiksi vihreitä trikoita, saatetaan käyttää antamaan tehoa show’lle. Jäsenet ovat tavallisia työssäkäyviä miehiä joille kuoro on harrastus, joten kuoro ei esiinny kovin usein. Suurin osa esiintymisistä tapahtuu kesäisin, sekä kiertueilla, joita järjestetään pari kertaa vuodessa. Semmarit on tehnyt kiertueita ja keikkoja myös ulkomailla, esimerkiksi Virossa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä, Portugalissa,Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa.

Esitys alkaa  klo 19.00 Wilhlem-salissa
Esityksen kesto 2 h 15 min sis. väliaika 30 min
Liput: 40,50 € / hlö (sis. palvelumaksu) Lippupiste


 

Etkot ennen konserttia ja suut makeaksi väliajalla

Tule nauttimaan yhdessä kaveri- tai työporukkasi kanssa viihdeillasta pidemmän kaavan mukaan. 
Dinner & Show - paketti on tähän aivan täydellinen vaihtoehto.
Paketti sisältää maukkaan buffetruokailun sekä lipun viihdeiltaan sekä naulakkopalvelun. 

Etukäteen tilatuilla väliaikatarjoiluilla vältät jonottamisen ja voit keskittyä nauttimaan tarjoiluista. 
Konserttitarjoilut voi tilata ja maksaa kätevästi ennakkoon nettilomakkeellamme.